De wind is waar Silairo op draait!

Nieuw type windgedreven ventilator met slimme aerodynamische vormgeving en onderscheidend uiterlijk

Duurzame groene ventilatie op het dak met de revolutionaire Silairo windgedreven rotor. Tilmar combineert hiermee zeer eigenzinnig en verrassend design met uitstekende prestaties, klaar voor de toekomst waarin gebruik van duurzame energiebronnen centraal staat.

Optimale werking door de slimme aerodynamische vormgeving en unieke technische eigenschappen zorgen voor maximale afzuiging van lucht met als energiebron: de wind! De Silairo windgedreven ventilator is vanwege de unieke eigenschappen gepatenteerd.

Deze ventilator is ontworpen met behulp van uitgebreide windtunnelproeven, waarbij tekortkomingen van vele, traditioneel gevormde, wind gedreven ventilatoren zijn geanalyseerd om tot een optimale vorm te komen voor maximale afzuiging van lucht. Er zijn daarom drie schoepen secties aangebracht in de ventilator. De schoepen aan boven- en onderzijde zijn aandrijfschoepen. Het middensegment bevat de zorgvuldig vormgegeven afzuigschoepen. Het inwendige stromingsgedeelte is aerodynamisch gevormd om de weerstand voor de afzuiglucht te minimaliseren.

De Silairo windgedreven ventilator is geschikt voor plaatsing op ventilatiekanalen voor luchtafvoer van gebouwen of objecten om de natuurlijke stroming naar buiten te ondersteunen of te bevorderen en om terugstroming van lucht te voorkomen. Eventueel invallend regenwater wordt ingenieus aan de onderzijde weer naar buiten afgevoerd.

Het hoogwaardige kunststof, ongevoelig voor corrosie en UV straling, is speciaal voor dynamische en duurzame buitentoepassing geselecteerd.

De ventilator heeft een standaard aansluiting, met uitneembare pasring, voor plaatsing over buizen met zowel buitendiameter ø110 mm als buitendiameter ø125 mm. Ook zijn er adapters beschikbaar voor aansluitingen op ø131 mm, ø150 mm en ø160 mm.

Meer info: bezoek www.Tilmar.nl.
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie