Introductie van het 693 Master Flex HHP C12™ Modulaire Entreemattensysteem van Notrax®

Modulaira multi-zone entreemattensysteem speciaal ontworpen voor hoge hakken

Het Master Flex HHP™ entreemattensysteem voor hoge hakken heeft een stijlvol achthoekig design en kleine afvoergaten gecombineerd met een dicht getufte tapijtinlagen om het risico van struikelgevaar met hoge hakken te verminderen. Het gladde oppervlak is conform EU-normen voor openbare ingangen en geschikt voor wielen (karren, rolstoelen, koffers etc). De Master Flex HHP™ C12 kan gecombineerd worden met de Master Flex HHP™ D12 voor een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen. De Master Flex HHP™ C12 kan volledig gepersonaliseerd worden door middel van een grote selectie aan tapijtinlagen in verscheidene kleuren. ­

Voordelen van Entreematten

Grote commerciële gebouwen met intensief loopverkeer kunnen wel 5000 passages per dag aan. Voor openbare gebouwen met dagelijks intensief loopverkeer zijn de voordelen van een goed entreemattensysteem meetbaar en draagt zo’n systeem bij aan een verbeterde luchtkwaliteit, akoestische uitvoering, langere levensduur van vloeren en het verminderen van onderhouds- en schoonmaakkosten.

De entree is een eerste indruk van een gebouw. Zoals bij elke introductie – aan mensen, plaatsen of producten – zijn eerste indrukken erg belangrijk. Entrees moeten voldoen aan een aantal vereisten, waaronder een mooi design, een hoge verwerkingscapaciteit (zelfs tijdens drukke periodes) en een uitstekende functionaliteit. De voordelen van entreematten zijn al door vele assessoren, die duurzame en milieuvriendelijke gebouwen beoordelen, erkend. Bijvoorbeeld LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) en BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method). Een goed entreemattensysteem is meetbaar en draagt bij aan een verbeterde luchtkwaliteit, akoestische uitvoering, langere levensduur van vloeren en het verminderen van onderhouds- en schoonmaakkosten.

Vochtige, gladde vloeren zijn gevaarlijk. Entrees worden sneller vochtig op regenachtige of sneeuwachtige dagen. Kleinere of inadequate matten kunnen sneller doorweekt raken, wat de situatie verergert. Bij het zorgvuldig selecteren van entreematten voor installatie en projecten is het belangrijk dat alle voordelen meegenomen worden. Het type, kwaliteit en de grootte van de geïnstalleerde mat varieert en hangt af van het loopverkeer, hoe het gebouw gebruikt wordt, de omgeving waarin het gebouw zich bevindt en vele andere factoren.

Schoenen moeten minimaal drie keer de mat aanraken voor een behoorlijke schraapfunctie, reiniging en droogfunctie. Er is een vuistregel dat er 2 meter aan goed textiel oppervlak nodig is om 42% van het vuil te verwijderen. 4 meter zou tot 65% moeten verwijderen en 6 meter tot aan 90%. LEED beveelt ook een permanent entreeloopsysteem van ten minste 6 meter lang aan (tot 3,6 meter in vorige versies van Leed).

Design-driven innovation

De 50 cm x 50 cm tegels bedekken grote oppervlakken gemakkelijk en kunnen ter plekke gemonteerd worden voor installatie in een uitsparing van grote entrees. De mat is geproduceerd van een duurzame natuurrubbersamenstelling die inherent veerkrachtig is, antislip is en uitermate geschikt is voor zeer intensief loopverkeer. De Master Flex HHP™ C12 kan gecombineerd worden met de Master Flex HHP™ D12 voor een vloeiende en harmonieuze overgang van buiten naar binnen. Master Flex™ modulaire randen zijn ook beschikbaar voor binnen- en buitenhoeken en om struikelgevaar te minimaliseren.

Master Flex™ modulaire randen zijn de perfecte accessoire om losliggende matten op maat te maken. Mannelijke en vrouwelijke bevestigbare randen zijn afgeschuind voor gemakkelijke toegang op de mat en het voorkomen van struikelgevaar. Gemaakt van een duurzame rubbersamenstelling geschikt voor intensief loopverkeer. Binnen- en buitenhoeken zijn mogelijk.

De Master Flex HHP™ C12 kan volledig gepersonaliseerd worden door middel van een grote selectie aan tapijtinlagen in verscheidene kleuren. BrilliantStep™ top technologie, die het printen van 3d effecten, dunne lijnen en kleurschaduwen mogelijk maakt. Zo heeft elke mat zijn eigen unieke uitstraling. Het concept wordt binnen 24 uur geleverd. Na goedkeuring van het concept wordt de mat binnen 24 uur geprint.

www.notrax.eu

[[{"fid":"238387","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_caption[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_caption[und][0][value]":""}},"attributes":{"height":"54","width":"169","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

« Nieuws overzicht