Walraven levert buisbevestigingssysteem genaamd BIS UltraProtect® 1000

BIS UltraProtect® 1000: buisbevestigingssysteem voor binnen- en buitentoepassingen!

Onder de naam BIS UltraProtect® 1000 introduceert Walraven een buisbevestigingssysteem dat geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen. Het nieuwe systeem is uniek in omvang, samenstelling en corrosiebestendigheid en vormt daarmee de ideale en meest duurzame oplossing voor het bevestigen of ondersteunen van werktuigbouwkundige installaties, solar systemen en vele andere soorten installaties. Met het BIS UltraProtect® 1000 systeem neemt Walraven een leidende positie in op het gebied van buisbevestigingsoplossingen!

De voordelen van BIS UltraProtect® 1000:
  • Uitgebreid bevestigingssysteem voor binnen en buitentoepassingen;
  • Zeer hoge corrosiebestendigheid;
  • Geschikt voor corrosieve omgevingen (C1 – C4 volgens ISO 12944-2);
  • Minimaal 1.000 uur* zoutsproeitest volgens ISO 9227;
  • Hét alternatief voor thermisch verzinken;
  • Schroefdraaddelen in bijvoorbeeld beugels ook goed beschermd;
  • Logistieke voordelen: één systeem voor buiten- en binnentoepassingen;
  • 20 jaar garantie**.
Hét alternatief voor thermisch verzinken

De producten in het BIS UltraProtect® 1000 systeem hebben een zeer hoge corrosiebestendigheid. Moeiteloos doorstaan ze een zoutsproeitest van minimaal 1.000 uur* (volgens ISO 9227). Uit de zoutsproeitest is gebleken dat de corrosiebestendigheid van BIS UltraProtect® 1000 producten aanzienlijk hoger is dan die van bijvoorbeeld thermisch verzinkte producten (ca. 300 - 600 uur).

Ondanks een relatief dunne beschermlaag is de corrosiebestendigheid hoog. De producten uit het BIS UltraProtect® 1000 systeem voelen niet alleen glad en mooi afgewerkt aan, ze zien er ook optisch aantrekkelijk uit. Een bijkomend voordeel van de relatief dunne beschermlaag is dat ook producten met schroefdraad goed tegen corrosie beschermd zijn.

De BIS UltraProtect® 1000 producten zijn een uitstekend alternatief voor thermisch verzinkte bevestigingsproducten. Alle producten en dus ook de schroefdraadproducten zoals bouten, moeren en draadstangen hebben een superieure corrosiebestendigheid en gaan tenminste 20 jaar mee!** 

Uitgebreid assortiment

Het BIS UltraProtect® 1000 systeem omvat onder andere producten voor het bevestigen van buizen of luchtkanalen, alsook diverse producten voor het maken van dragende railconstructies voor bijv. zonnepanelen en klimaatinstallaties. Doordat ook diverse BIS RapidStrut® producten in het systeem zijn opgenomen, is ook snelheid en montagegemak gegarandeerd!

Duurzaamheid gegarandeerd!

Binnen het BIS UltraProtect® 1000 bevestigingssysteem wordt gebruik gemaakt van verschillende oppervlaktebeschermingsmethoden. De producten in het BIS UltraProtect® 1000 systeem zijn zo ontwikkeld dat ze uitstekend, en ongeacht de oppervlaktebescherming, met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Producten die deel uitmaken van het BIS UltraProtect® 1000 systeem hebben een levensduur van tenminste 20 jaar** in corrosieve omgevingen (C1 - C4 omgeving volgens ISO 12944-2).

* Tot het verschijnen van maximaal 5% rood roest

** 20 jaar garantie op behoud structurele integriteit en tegen doorroesten.

Meer informatie?

Bezoek www.walraven.com voor meer informatie of vraag een gratis informatiepakket aan!

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie