Nieuwe mogelijkheden met HeartFelt®

Hunter Douglas Architectural creëerde het plafond dat gemaakt moest worden: HeartFelt®.

Een modulair vilten plafondsysteem, bekroond met de Red Dot Award, met ongekende akoestische en visuele eigenschappen. Oog- en oorstrelend design met een duurzame oorsprong.

Met het modulaire HeartFelt® plafondsysteem geeft Hunter Douglas architecten, installateurs en gebouweigenaren een geavanceerd systeem in handen om de akoestiek in elke ruimte nauwgezet te regisseren. De geluidsabsorberende werking van het vilt, gecombineerd met de vormgeving van de panelen, de ruimte tussen de panelen onderling en de hoogte waarop het plafondsysteem wordt afgehangen, bepaalt hoe het geluid zich door de ruimte beweegt. HeartFelt® kan op deze manier bijdragen aan een aangename werk- en leeromgeving en verhoogde productiviteit.

De box-vormig viltpanelen zijn leverbaar in zeven tinten grijs en vijf aardetinten. Naast de panelen met een hoogte van 55 mm, zijn diverse grijstinten vanaf heden ook leverbaar in 80 en 105 mm panelen. Door te variëren in de afstand tussen de panelen, de hoogte van de panelen en de locatie van het plafondsysteem in de ruimte, kan het plafond een serieuze rol gaan spelen binnen het totale interieurdesign.

HeartFelt® wordt gemaakt van niet-geweven, thermisch gevormde PES vezels. Er wordt geen afwerklaag toegevoegd. Hierdoor zijn de panelen 100% recyclebaar en heeft HeartFelt® het C2C Brons certificaat. Ook de dragers en hangers (aluminium resp. gegalvaniseerd staal) zijn 100% recyclebaar of kunnen eenvoudig worden hergebruikt. Daarnaast voldoet HeartFelt® aan alle belangrijke criteria voor VOC-emissie.

  • Uitstekende akoestische prestaties
  • Zeven verschillende grijs- en aardetinten voor een warme sfeer
  • Leverbaar in hoogte 55 – 80 – 105mm
  • Gemakkelijke montage en beperkt risico op schade
  • 100% recycleerbaar of gemakkelijk herbruikbaar
  • C2C bronzen keurmerk
  • Gemakkelijk te onderhouden: vuil- en stofbestendig

www.hunterdouglas.nl/heartfelt  

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie