De ultieme douche ervaring met PowderRain van hansgrohe

Een nieuwe standaard op het gebied van wellness en efficiënt watergebruik

Volgens hansgrohe is het nemen van een douche een totaalervaring voor alle zintuigen. Een ervaring die begint bij het voelen. Vanuit deze gedachte is de nieuwe innovatieve PowderRain ontwikkeld. PowderRain is een 6x zo fijne, zachte en zeer volle douchestraal. Met PowderRain wil hansgrohe een nieuwe standaard zetten op het gebied van wellness en efficiënt watergebruik.

Krachtig & Zacht

De hansgrohe PowderRain technologie verfijnt de douchestraal zes keer, waardoor duizenden minuscule waterparels ontstaan. Hierdoor ervaar je een hele volle en zachte douchestraal die het lichaam omhult als een warm cocon. PowderRain is zacht en krachtig tegelijk, wat deze straalsoort ook zeer effectief maakt tijdens het wassen of uitspoelen van het haar.

Opmerkelijk stil

Een rustige omgeving doet ontspannen. Hoe stiller de douchestraal, hoe relaxter de douche ervaring. Er is daarom veel aandacht geweest voor het beperken en  veraangenamen van het douchegeluid. Middels intensief onderzoek in het douchelaboratorium van hansgrohe is het gelukt om PowderRain tot 20% stiller te maken*, tot  fluisterniveau.

Spat nauwelijks

De waterdruppels van PowderRain spatten nauwelijks op. Een spatarme douchestraal betekent minder waterverspilling, een warmer gevoel en minder onnodige druppels/kalkvlekken in de doucheruimte. Dat is fijn in elke badkamer en een groot voordeel bij bijvoorbeeld inloopdouches.  

Efficiënter gebruik van warmte en water

PowderRain zal je des te meer aanspreken als je waarde hecht aan een efficiënt water- en energiegebruik. Het verbruik wordt namelijk tot wel 20% gereduceerd. Zo bespaar je geld en het milieu, zonder in te leveren op douchegenot.  

PowderRain douches

De PowderRain douchestraal is geïntegreerd in 9 verschillende hansgrohe douchesystemen, waaronder complete douchesets en losse hand- en hoofddouches. Bij de handdouches is de PowderRain douchestraal opgenomen in combinatie met twee andere douchestralen, namelijk: de krachtige regenstraal Rain en de intensieve massagestraal WhirlAir. Alle douches, verrijkt met PowderRain, zijn vanaf oktober 2018 verkrijgbaar.

Bekijk ook de korte video en ga naar hansgrohe.nl/powderrain voor meer informatie.
 

* Ten opzichte van normale douchestralen

« Nieuws overzicht