Multiwal levert maatoplossingen in paneelwanden en schuifwanden

Maak in één simpele handomdraai elke ruimte groter of kleiner

Wilt u ruimten flexibel kunnen indelen? In een nieuw of bestaand project? Met de mobiele wandsystemen van Multiwal zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Dankzij de flexibiliteit van Multiwal paneelwanden, glaswanden en vouwwanden kan aan elke wens worden voldaan. Met het bedieningscomfort van Multi Electric en geluidsisolatie als een belangrijke factor voor de wanden.

Bouwprojecten worden flexibel

Multiwal levert vaak al advies aan de tafel bij de architect. Of het nu gaat om ruimtes in hotels, scholen, zalen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen of exporuimtes, de wanden van Multiwal zijn overal inzetbaar. Ook bij complexe of grote gebouwen zoals concertzalen of sportcomplexen denken wij mee en leveren oplossingen op maat. Op onze pagina projecten krijgt u een indruk van de mogelijkheden.

Zo licht als een veertje

De hoge kwaliteit materialen die Multiwal gebruikt, zorgen ervoor dat u de wanden heel makkelijk en soepel met de hand ontgrendelt en bedient. Multiwal heeft het Multi Electric systeem uitgevonden en levert dit standaard en zonder meerprijs op alle paneelwanden type Select en Commandoor. Met één druk op de knop wordt het openen of sluiten van de wanden kinderspel. Bekijk hieronder hoe makkelijk het werkt.

Multiwal, alles in één hand

Tijdens het hele proces is Multiwal uw partner. We hebben eigen adviseurs, eigen ontwerpers, eigen fabricage en eigen monteurs. En wij spreken de taal van architecten en bouwers. De lat leggen we hoog als het gaat om kwaliteit en service.

Duurzaam en verantwoord produceren

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hebben alle benodigde certificaten en werken ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk.

Om de kwaliteit van ons product te waarborgen worden onze paneelwanden getest bij TNO in Delft en bij de ITA te Wiesbaden en Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. Hier behalen wij met onze wanden een hoge score die niet onder doet voor gewone moderne vaste wanden. 

Meer informatie

nl.multiwal.eu

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie