Nieuw viersterren hotel in Eindhoven

Afgelopen oktober is de eerste paal van het viersterren Holiday Inn-hotel op bedrijventerrein Flight Forum in Eindhoven geslagen. Deze tweede Holiday Inn-vestiging in Eindhoven krijgt een capaciteit van 180 kamers.

De gunstige ligging ten opzichte van Eindhoven Airport zorgt voor een focus op zakelijke gasten. Het hotel is echter mede vanwege de vergaderfaciliteiten, het restaurant en de bar ook voor bedrijven en bezoekers van het businesspark Flight Forum een welkome aanwinst.

Oplevering najaar 2019

MIII Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp: de opdracht was om de complexiteit en diversiteit van een hotel onder te brengen in een monolitisch en architectonische eenduidige taal zodat het hotel kan opgaan in het bos van andere sculpturen die zich reeds op het Flight Forum bevinden. Uitvoerder BanBouw is verantwoordelijk voor de bouw van het twee-en-veertig meter en twaalf verdiepingen hoge hotel. De oplevering wordt in het najaar van 2019 verwacht.

Elk detail is uitgedacht

Geen detail is ongemoeid gebleven. Daarom kiest MIII Architecten voor het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. Dit dakluik faciliteert een veilige daktoegang voor onderhoud aan de daar aanwezige installaties en het dak zelf. Het RHT-luik is naast energiezuinig tevens weer- en windbestendig, veilig te bedienen en is uit te voeren met elektrische bediening. Uniek is dat de RHT-dakluiken als eerste in de markt met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gorterluiken.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie