Schindler Digital Plan is de snelste weg om uw liften te configureren!

Digitaal advies op maat over soort en aantal liften zorgt dat architect de juiste lift voorschrijft in het juiste segment.

Het Schindler Digital Plan is een snelle manier om liften te integreren in uw plannen.  Het geeft op basis van een aantal parameters advies over welke liften er voorzien moeten worden, hoeveel het er moeten zijn en wat de gewenste capaciteit is.

Er is een uitgebreide versie ‘plan’, waarbij u stap voor stap begeleid wordt om het juiste formaat en de juiste hoeveelheid liften te kiezen, of een ‘snel traject’ voor die personen die al een duidelijk zicht hebben op welke liften ze willen voorzien.

Soorten gebruikers en gebouwen

Wanneer men opteert voor het volledige begeleidingstraject, dan wordt eerst gevraagd naar het type gebouw. Daarbij kan je kiezen uit de volgende verschillende opties,  bijvoorbeeld:  luxe woongebouw, commercieel gebouw, hotel enz. Onder elke type gebouw kan je een gebruikerscategorie kiezen: passagiers, service, goederen enz. Dit zorgt ervoor dat de architect de juiste lift voorschrijft in het juiste segment.

Daarna geeft de gebruiker enkele concrete gegevens in, zoals het aantal personen in het gebouw, het aantal verdiepingen en de gewenste hefhoogte. Vervolgens geeft het programma een suggestie van het aantal liften die nodig zijn en hun hefvermogen. Deze aanbeveling is louter indicatief. Wanneer je doorklikt kom je op de pagina met de suggestie van Schindler en enkele alternatieven. Je kan deze producten selecteren om meer details te bekijken en/of het bestek aan te passen.  Als je een geregistreerde gebruiker bent, kan je ook rechtstreeks de tekening downloaden in pdf/dxf/dwg.

Snel traject voor experts

Sommige bureaus hebben vaak een technische verantwoordelijke in huis die al zeer goed op de hoogte is op het vlak van liften en heeft vaak een duidelijk inzicht in de capaciteit die voor een bepaald project nodig is. Dan is het snel traject een uitstekende oplossing. De gebruiker krijgt meteen het volledige overzicht van liften en maakt zijn keuze op basis van filters. Hij/zij kan meteen het bestek aanpassen of de tekening downloaden. Ook de roltrappen en paden werden geïntegreerd.

Verder zal men via de ‘designmodule’ ook een beeld kunnen krijgen over hoe de lift er zal uitzien bij het kiezen van een bepaalde kleur.  Kortom de tool die niet mag ontbreken in een architecten atelier.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie