Renson Endura Delta vraaggestuurde ventilatie

Het vraaggestuurde D+ ventilatiesysteem met app-bediening

Met de Endura Delta pakt Renson uit met een balansventilatie-unit die qua vraagsturing een stuk verder gaat dan de bestaande D-systemen. Met ingebouwde CO2-, VOC- en vochtsensoren kan daarmee ook op het vlak van balansventilatie nu pas echt geventileerd worden op basis van de behoeften en het leefpatroon van de bewoners.

En dat tegen het laagst mogelijke verbruik en met een zo hoog mogelijke warmteterugwinning (tot 89%).

Goede luchtkwaliteit ook bij kou

De ventilatie-unit is standaard uitgerust met een vorstbeveiliging zodat er ook bij koudere temperaturen een goede luchtkwaliteit kan worden gegarandeerd. In gebieden met extreme weersomstandigheden is er zelfs de mogelijkheid om een ventilatie-unit met voorverwarmingselement te kiezen, zodat ook hier zo lang mogelijk optimaal kan geventileerd worden. Een bypass functie zorgt er dan weer voor dat de warmtewisselaar in de zomer omzeild kan worden op het moment dat koudere buitenlucht kan bijdragen om de woning af te koelen. Standaard is de Endura Delta uitgerust met Coarse filters, optioneel is een PM1 pollenfilter verkrijgbaar.

Binnenluchtkwaliteit in eigen hand

Dankzij een app kan de bewoner de binnenluchtkwaliteit 24/7 monitoren, het ventilatieniveau programmeren en verwittigd worden wanneer filters aan vervanging of nazicht toe zijn. Via dezelfde app kan de installateur de Endura Delta handig en snel inregelen en alle debieten loggen in functie van eventuele latere interventies.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie