Finesse nieuwe blikvanger in Armstrongs Ultima+ reeks

Vorm en functie worden feilloos gecombineerd in deze nieuwe volledig verdekte randafwerking van de Ultima+ mineraaltegels

Om te  voldoen aan de groeiende vraag naar monolithische plafonds en duurzame interieuroplossingen, breidde Armstrong Ceilings zijn Ultima+ productrange uit met een volledig afgewerkte oplossing voor plafondsystemen.

Finesse is een volledig verdekte en afgewerkte randafwerking die een uniforme uitstraling en een eigentijds design combineert met alle voordelen van een systeemplafond.

De gladde monolithische look is ontwikkeld om bij zowel architecten en interieurdesigners als bouwmanagers in de smaak te vallen. Dit wordt aangevuld door een laagdrempelig installatiecomfort voor aannemers.

De plafonds zijn beschikbaar in de maten 600mm x 600mm en 1200mm x 600mm. Hierdoor zijn ze zowel in standaard als in halfsteens verband ontwerpen toe te passen. De Ultima+ Finesse plafonds bieden alle voordelen van het Ultima+ systeem maar zonder een zichtbaar ophangsysteem.

Een voordeel van de Ultima+ toevoeging is de Klasse C geluidsabsorptie en de ISO 5 clean room-classificatie. Maar daarnaast ook het helderwitte oppervlak met een lichte textuur. Dit bevat een gemakkelijk te reinigen, krasbestendig afwerking die een lange levensduur garandeert.

De tegels zijn 95 procent vochtbestendig en met een lichtreflectie van 87 procent kan men tot 20 procent besparen op de energiekosten. Deze factoren maken de Finesse randafwerking uitermate geschikt voor zowel open als gesloten ruimtes zoals lobby’s, recepties, kantoorruimtes, ziekenhuizen en scholen.

Ultima+ Finesse is verantwoord te gebruiken voor uw nieuwe interieurproject want zowel de tegel als het ophangsysteem zijn Cradle to Cradle gecertificeerd. De Ultima+ reeks is volledig recyclebaar en helpt met het bereiken van uw duurzaamheidsdoelstellingen.

Over Armstrong

Armstrong Ceiling Solutions is onderdeel van Armstrong World Industries en is wereldwijd marktleider op het gebied van hoogwaardige akoestische plafondsystemen. Armstrong biedt een uitgebreid aanbod van innovatieve designoplossingen van plafonds in mineraal, metaal en hout. Architecten, montagebedrijven en opdrachtgevers vinden in Armstrong Ceiling Solutions een deskundige partner. De bedrijfsstrategie is gericht op duurzaamheid en innovatie.

Kijk voor informatie op: www.armstrong-plafonds.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie