Een nieuwe lak voor alle seizoenen

Caparol TriMaXX-productlijn wordt aangevuld

Met de introductie van een nieuwe grondlak en een nieuwe lak vult Caparol vandaag zijn programma oplosmiddelhoudende lakken aan. TriMaXX 4S Gloss is een hoogglanzende lakverf waarmee de vakschilder resultaten van het hoogste niveau aflevert in alle seizoenen.
 
Tegelijkertijd verschijnt TriMaXX Primer-plus, een grondlak die óók gedurende het hele jaar toe te passen is.
 
 
 
Lak voor 4 seizoenen onderhoud

Met TriMaXX 4S Gloss heeft Caparol nu ook voor het winterseizoen een hoogglanslak van het hoogste kwaliteitsniveau. De verf is bij uitstek geschikt voor het afwerken van ramen, deuren, kozijnen, daklijsten en andere voorbehandelde oppervlakken. TriMaXX 4S Gloss is ook bij winterse omstandigheden (temperaturen vanaf 0°C en een luchtvochtigheid tot 90%) moeiteloos te gebruiken en zeer soepel te verwerken. De lakverf droogt goed bij alle temperaturen en zowel de kleur als de glans blijven lange tijd krachtig en helder.

 
Grondlak

De nieuwe TriMaXX Primer-plus is een zijdeglanzende grondlak die zich net als de bestaande TriMaXX Primer makkelijk laat verwerken op behandeld en onbehandeld hout. Een belangrijke eigenschap van TriMaXX Primerplus: de grondlak kan twee seizoenen ‘overstaan’. Verder is het product goed vullend en heeft het een zeer goede vloeiing. TriMaXX Primer-plus presteert ook onder winterse omstandigheden uitstekend. Zolang de temperatuur niet onder het vriespunt daalt, is het product probleemloos toe te passen. De grondlak is geschikt als basislaag voor TriMaXX 4S Gloss, maar óók voor alle andere oplosmiddelhoudende lakken.

 
Kleuren

De nieuwe producten in de TriMaXX-lijn van Caparol zijn verkrijgbaar in wit en alle kleuren uit de Caparol 3Dwaaier en diverse andere kleurenwaaiers. Zowel de lakverf als de grondlak zijn er in verpakkingen van 1 en 2½ liter. TriMaXX 4S Gloss en TriMaXX Primer-plus zijn oplosmiddelhoudend en dus uitsluitend bedoeld voor gebruik buiten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie