Uitbreiding portfolio Heras voorverzinkte producten

Solide en betrouwbare hekwerken

Steeds meer producten komen op de markt in een voorverzinkte uitvoering. Bij deze methode worden alle stalen onderdelen los van elkaar voorzien van een zinklaag. Zo is ook het Orpheus spijlenhekwerk en het Uni Security Staalmathekwerk toegevoegd aan het voorverzinkte portfolio. De toevoeging van deze producten is een verdere uitbreiding van het voorverzinkte hekwerk portfolio. Belangrijk om te melden, is dat dit voorverzinkte hekwerk alle sterktetesten heeft doorstaan.

Spijlenhekwerk Orpheus

Het unieke design blijft ongewijzigd. Orpheus is er als spijlenhekwerk en als schuif- of draaipoort. De basis bestaat uit ronde spijlen welke samenkomen in  een vriendelijk ogend lijnenspel. Orpheus onderscheidt zich in veel opzichten van andere hekwerken. Het past perfect in een omgeving waar veiligheid samen moet gaan met uiterlijk. De staanders en de bevestiging zijn identiek aan andere standaard spijlenhekwerken uit het assortiment. Een hekwerklijn dat de vertrouwde kwaliteiten van Heras, solide, betrouwbaar en bijzonder combineert met esthetische accenten.

Staalmathekwerk Uni Security

Met Uni Security ligt top beveiliging voor een ieder binnen handbereik. Deze nieuwkomer op de Nederlandse beveiligingsmarkt is de topper in het staalmathekwerk segment. De elementen zijn opgebouwd uit gepatenteerde horizontale U-profielen waarin decentraal de verticale draden zijn gepositioneerd. Hierdoor wordt het overklimmen van buitenaf bijna onmogelijk gemaakt. Daarbij is Uni Security bij uitstek geschikt om te upgraden , mocht dit nodig zijn, met bijvoorbeeld detectiekabel welke onzichtbaar kan worden weggewerkt in het U-profiel. Met de keuze voor Uni Security bent u gegarandeerd van zekerheid voor nu en in de toekomst.

Spijlenhekwerk Grence

Spijlenhekwerk Grence blijft zich bewijzen door zijn ongeëvenaarde kwaliteit voor een scherpe prijs. In 2012 introduceerde Heras een unieke productiemethode met als resultaat; spijlenhekwerk Grence Atlas en Grence Heracles. Grence is het resultaat van de gecombineerde productiemethoden Heras ‘Stent Technologie’ en ‘Twist Lock’. De innovatie maakt lassen overbodig en zorgt voor een fraaie afwerking. Deze methode vereist minder zink, is minder arbeidsintensief en reduceert het aantal transportbewegingen wat een positieve impact heeft op de milieuvriendelijkheid van het product.

Twist lock technologie en Stent technologie

Het gepatenteerde productieproces waarmee Grence spijlenhekwerken worden geproduceerd is uniek in de markt. Heras produceert Grence middels de ‘Stent technologie‘ in twee varianten. Door de ‘Stent technologie’ ontstaat een zeer stevige, onzichtbare verbinding. De spijl wordt ter hoogte van de ligger opgeblazen door een pneumatisch gestuurde machine en zo komt de spijl muurvast te zitten in de ligger. Daarnaast wordt bij de Grence Heracles de ‘Twist lock en Stent Technologie’ toegepast. Hierbij worden de spijlen in de bovenligger bevestigd door middel van een onzichtbaar en uitermate sterke draaisluiting. Deze ‘schone’ technologie verbruikt minder energie en dankzij het gladde oppervlak zonder lasnaden is het hekwerk minder gevoelig voor vocht en vuil. Grence Atlas is een sterk en robuust hekwerk, gefabriceerd met de Heras ‘Stent Technologie’. De spijlen steken door beide liggers heen. Lagere hekken worden daarom geleverd met plastic veiligheidsdoppen bovenop de verticale spijlen ter voorkoming van ongelukken.

Over Heras

Van hekwerkleverancier tot toonaangevend bedrijf in perimeter protection

Heras, opgericht in 1952, heeft zich ontwikkeld van een klein Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in hekwerken en poorten, naar een vooraanstaande Europese totaalleverancier van perimeter protection oplossingen. Wij zijn actief in 6 landen en hebben meer dan 1200 hoogopgeleide experts in dienst. Samen ontwerpen, fabriceren, installeren en onderhouden wij oplossingen passend bij iedere sector en situatie.

« Nieuws overzicht