NBD E-magazine Prefab, Fundering, Betontechnieken en Casco

Laat u inspireren door verhalen en innovaties

Het nieuwe NBD E-magazine over prefab, fundering, betontechnieken en casco is uit!.

Vol verhalen van onze deelnemers en de redactie, en met prachtige foto's. Laat u inspireren.

 

Bekijk het nieuwe E-Magazine hier.

Naast de mooie bijdragen van onze deelnemers laten we u kennis maken met een huzarenstukje in het hartje van Den Haag: de beeldbepalende gevelkolommen van het Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) aan het Spuiplein en zet de redactie wat zaken op een rij: in vijf definities krijgt u snel inzicht in de betekenis van prefab, fundering, beton en casco. 

Onderwijs- en Cultuurcomplex (OCC) Den Haag: “Hoe kunnen we dit maakbaar krijgen?”

Wanneer je weet dat de fraaie gevelkolommen onderdeel van de hoofddraagconstructie zijn en je ziet, dat de bouwfysische schil - de eigenlijke gevel van het gebouw - áchter die kolommen langs loopt, met daartussen een kleine vrije ruimte, dan kun je met enig bouwkundig inzicht al vermoeden dat niet de meest eenvoudige oplossing is gekozen. In het interview met Johan Wessels van Cadanz het verhaal over de techniek achter de gevelkolommen. Lees het in het nieuwste NBD E-magazine.

[[{"fid":"239758","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_caption[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_caption[und][0][value]":""}},"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Bekijk hier de eerder verschenen NBD E-magazines
 
Uw opmerkingen zijn welkom!

Wilt u ons laten weten wat u van het NBD E-Magazine vindt, of wilt u in een volgende editie van het E-Magazine aandacht voor een ander onderwerp? Neem contact op met onze redactie! Ondertussen verzamelen wij al materiaal voor het NBD E-Magazine "Brandveiligheid", dat uitkomt op 20 februari 2019.

Redactie NBD
Margo van Voskuilen
M: margovanvoskuilen@vakmedianet.nl
T: 088 - 5840 795

« Nieuws overzicht