Paneelwanden saai? Dan kent u Multiwal niet!

Flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk gaan hand in hand

Multiwal is een internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en met eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk. Multiwal maakt efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan. Dankzij de flexibiliteit van de Multiwal paneelwanden, glaswanden of vouwwanden kan aan elke wens worden voldaan, waarbij kleuren, bedieningscomfort met Multi Electric en geluidsisolatie een belangrijke factor spelen.

Ingetogen, levendig of uitbundig

In de zoektocht naar het perfecte wandsysteem gaat Multiwal tot het uiterste om uw wensen waar te maken. Maatwerk is standaard bij Multiwal en de mogelijkheden zijn daarom eindeloos. De website
van Multiwal laat deze ongekende mogelijkheden goed zien, bijvoorbeeld op het gebied van afwerking. Naast de standaard afwerking is er een scala aan afwerkingen mogelijk, waaronder houtfineer en de mogelijkheid wanden af te werken met speciale akoestische panelen. Deze akoestische panelen zijn zowel met kunststof als met houtfineer af te werken.

Multiwal opbouw akoestische paneelwand

Is een kleur niet voldoende? Ook daar heeft Multiwal een oplossing voor. Een nieuwe dimensie transformeert wanden tot ware kunstwerken met foto’s en schilderijen van gerenommeerde kunstenaars of jouw eigen design. Multiwal levert talloze oplossingen in prints en zeefdrukken. Kortom wij zorgen dus voor een passend ontwerp en we plaatsen en optimaliseren uw nieuwe vouwwandmobiele glaswand en paneelwand. Zo hebben we het hotel behorende bij Manchester United Stadion in Manchester voorzien van opvallende en sfeervolle paneelwanden.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ieder jaar neemt Multiwal deel aan de audits van FSC. Ook voor 2018 heeft Multiwal opnieuw bewezen een van Europa’s leading leverancier te zijn van mobiele paneelwanden, die aan de strenge eisen van FSC met glans voldoet. Vanzelfsprekend is Multiwal ISO-gecertificeerd en zijn alle noodzakelijke certificaten als geluidsisolatie, brandwerendheid en constructiecertificaten naar TÜV voorhanden.

Meer informatie

Voor de ultieme flexibiliteit in ruimte indeling, met de juiste en verantwoorde productie én kwalificering, gaat u naar Multiwal.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie