Storax levert het best geïsoleerde dakluik op de markt

DEMAXX is het duurzaamste dakluik van Nederland

Storax b.v. biedt met DEMAXX een dakluik met de hoogste Rc-waarde op de Nederlandse markt van maar liefst 6.3 m²K/W.

Hiermee is DEMAXX het best geïsoleerde dakluik en draagt zo bij aan de vermindering van de uitstoot van CO2 van een gebouw.

Daarbij is DEMAXX van Storax een Nederlands fabricaat, waardoor ook de CO2- uitstoot door transport naar het werk minimaal is.


Isolatiewaarde

De overheid stelt steeds hogere eisen aan de energiezuinigheid van gebouwen. Als onderdeel van dit lange termijndoel - gebouwen moeten naar verwachting in 2020 energieneutraal zijn - moeten fabrikanten toekomstbestendige dakproducten fabriceren.

Dat vraagt om DEMAXX: het dakluik met een Rc-waarde van 6.3 m2 K/W. Luik en opstand zijn voorzien van 140 mm PIR isolatie met een RC-waarde van 6,3 m2 K/W.

Maximale veiligheid

Demaxx maakt een doorgang naar het dak 100% veilig. Het dakluik is eenvoudig met één hand te bedienen en heeft een automatische vergrendeling in openstand, waardoor het nooit onverwacht dicht kan vallen. Tevens is de luikopstand rondom voorzien van antislip.

Belangrijkste kenmerken
  • dakluik met de hoogste Rc-waarde van 6.3 m2 K/W;
  • 100% thermisch gescheiden constructie ter voorkoming van koudebruggen;
  • milieuvriendelijk Nederlands fabricaat met een lage CO2-footprint;
  • veilig in gebruik en gemakkelijk te installeren;
  • getest door SKG-IKOB en berekeningen uitgevoerd door Peutz.
Toebehoren

Storax biedt een totaaloplossing voor de daktoegang van een gebouw. Alle combinaties zijn eenvoudig te monteren en zorgen voor een esthetische oplossing. Denk hierbij aan ladders, schaartrappen of veiligheidsrailingen.

Bekijk voor meer informatie www.demaxx.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie