McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is dé oplossing voor kleine ruimtes

Alle voordelen van de MacValve maar dan voor kleine ruimtes

De nieuwe McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon is onze kleinste sifon uit het assortiment en speciaal geschikt voor plaatsen met weinig inbouwhoogte of -diepte. Denk hierbij aan badkamermeubels of fonteintjes. Daarnaast biedt deze sifon alle voordelen welke zijn grote broer de MacValve ook biedt.

Geen nare luchtjes!

Net als de handige MacValve, heeft ook deze ruimtebesparende wastafelsifon geen waterslot. Hierdoor kan het nooit uitdrogen door verdamping of onvoldoende gebruik. Het membraan opent door middel van waterdruk, zodat het water vrij weg kan stromen. Het membraan sluit zichzelf vervolgens zodat nare luchtjes en rioolgassen niet kunnen ontsnappen.

In geval van onderdruk in het systeem zal het membraan ook openen waardoor het tevens functioneert als beluchter. Dit garandeert een goede afvoercapaciteit van het overige waterlozende sanitair. Door het gebrek aan een waterslot voorkomt de sifon ook nare geluiden. De sifon is voorzien van een mogelijkheid om deze eenvoudig te reinigen of zelfs een ontstoppingsveer in te voeren zonder de sifon in zijn geheel te hoeven demonteren.

De Ruimtebesparende Wastafelsifon is verkrijgbaar in de afmetingen: 1¼ x 32 mm en 1¼ x 40 mm.

Uitgebreid McAlpine assortiment

De McAlpine Ruimtebesparende Wastafelsifon maakt deel uit van het McAlpine assortiment. Walraven is exclusief vertegenwoordiger van het complete McAlpine sanitair-assortiment in de Benelux. Op het gebied van kunststof sifons en toebehoren behoort het assortiment tot het meest complete ter wereld.

Kijk voor meer informatie op www.walraven.com.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie