Fixscreen Solar is dé renovatie-screen op zonne-energie

Windvaste verticale doekzonwering voor renovatie en bestaande bouw

Grote ramen zorgen voor flink wat daglicht binnenshuis. Dat is mooi meegenomen maar afgelopen zomer bewees maar weer eens dat er ook een keerzijde aan de medaille is.

Oververhitting ligt namelijk op de loer. Zeker als je geen maatregelen neemt om de zon tegen te houden.

Dankzij de Fixscreen Solar kan dit nu ook heel eenvoudig bij bestaande ramen en dat zonder kap-, breek- of elektriciteitswerkzaamheden.

Perfecte oplossing

De Fixscreen Solar is een windvaste screen om voor het raam te plaatsen. Dit type doekzonwering werkt - dankzij een zonnecel op de voorkant van de kast - op zonne-energie, zonder elektrische bedrading. Zo kan deze screen eenvoudig en zonder breekwerk op elk type raam gemonteerd worden, tot maximum 10,8 m2.

Daarmee is de Fixscreen Solar de perfecte oplossing voor renovatie of installatie op bestaande woningen om oververhitting binnenshuis in de toekomst tegen te gaan.

Aangenaam

De compacte zonnecel kan naar keuze links of rechts op de kast geplaatst worden. De screen wordt standaard geleverd met een radio gestuurde motor en de batterij bevindt zich in een kokerprofiel onder de kast. Zowel motor als batterij zijn eenvoudig bereikbaar.

Dynamische doekzonwering als deze zorgt trouwens niet alleen voor aangename binnentemperaturen in de zomer, maar laat tegelijk ook toe om in de winter toch optimaal te blijven besparen op stookkosten dankzij de binnenvallende zon.

Robuust, nuttig, veelzijdig

De verticale screens van Renson zijn gemaakt van massieve geëxtrudeerde aluminiumprofielen en aluminiumgietstukken en uitgerust met Fixscreen-technologie. Ze zijn leverbaar in alle RAL-kleuren tot een maximale breedte van vier en een maximale hoogte van drie en een halve meter met glasvezel- en polyesterdoeken, PVC-vrije doeken of verduisterende doeken in talrijke structuren en kleuren.

Met buitendoekzonwering worden zonnestralen tegengehouden nog voor die het glas bereiken, maar bovendien bieden verticale screens in gesloten toestand ook bescherming tegen insecten.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie