Paneelwanden nodig? Dan is Multiwal uw partner!

Zelf een ruimte flexibel indelen met de wandontwerper van Multiwal

Stel: u bent bezig met een bouw- of ontwerpproject waar uw opdrachtgever de wens heeft om ruimten flexibel in te delen. Of u bent op dit moment bezig een congrescentrum of een hotel met congresmogelijkheden te ontwikkelen. Dan is Multiwal uw partner.

Multiwal is dé internationaal opererende onderneming op het gebied van mobiele scheidingswanden met de hoofdvestiging in Nederland en eigen vestigingen in Duitsland, Engeland en Frankrijk.

Met de wandontwerper van Multiwal kunt u uw beweegbare binnenwanden zelf samenstellen. Van mobiele paneelwanden en glaswanden tot vouwwanden. Mutiwal biedt ook akoestische en geluidsisolerende wanden. Op de website vindt u de nieuwste ontwikkelingen. Zo kunt u met BIM in 3D een concept tot leven brengen. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt.

Ingetogen, levendig of uitbundig

Multiwal maakt efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte, waarbij flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk hand in hand gaan. Dankzij de flexibiliteit van de Multiwal vouwwanden, mobiele glaswanden en paneelwanden kan aan elke wens worden voldaan. Wilt u daarnaast ook een specifieke kleur, zoekt u bedieningscomfort of is geluidsisolatie belangrijk?

Met ongekende mogelijkheden in afwerking en het eigen Multi Electric bedieningsgemak helpt Multiwal u zelfs de meest ambitieuze wensen op het gebied van flexibele indeling van ruimten, waar te maken.

Multiwal transformeert wanden tot ware kunstwerken: bijvoorbeeld met uw eigen foto’s, met schilderijen van gerenommeerde kunstenaars of uw eigen grafische design. Multiwal levert talloze oplossingen in prints en zeefdrukken.

Kortom: Multiwal zorgt voor een passend ontwerp en plaatst en optimaliseert uw nieuwe vouwwand, mobiele glaswand en paneelwand.

Studioruimte, ook mogelijk met flexibele wanden

De website van Multiwal laat goed zien wat er allemaal mogelijk is. Bijvoorbeeld op het gebied van afwerking. Naast de standaard afwerking is er een scala aan afwerkingen mogelijk, waaronder houtfineer en de mogelijkheid wanden af te werken met speciale akoestische panelen. Deze akoestische panelen zijn zowel met kunststof als met houtfineer af te werken.

Kwaliteit en duurzaamheid

Ook voor 2019 heeft Multiwal opnieuw bewezen één van Europa’s leading leveranciers te zijn van mobiele paneelwanden, door te voldoen aan strenge FSC-eisen. Vanzelfsprekend is Multiwal TÜV en ISO-gecertificeerd en bezit het alle noodzakelijke certificaten als geluidsisolatie en brandwering.

Meer informatie

Voor de ultieme flexibiliteit in ruimte-indeling met de juiste en verantwoorde productie én kwalificering gaat u naar Multiwal.

Maak vrijblijvend een afspraak via nl.mutiwal.eu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie