Design schoonloopzone Forza Grafic zorgt voor unieke entree

Projectkwaliteit gecombineerd met een exclusieve uitstraling

Storax lanceert met Forza Grafic een nieuw soort schoonlooptapijt dat bedrukt kan worden met vijf verschillende designs. Designs die een eyecatcher vormen wanneer u over de mat loopt, maar van veraf een rustig geheel vormen.

Intensief en milieuvriendelijk

Forza Grafic schoonlooptapijt ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook enorm effectief. Met een zandabsorptie van boven de 90% houdt Forza Grafic uw entree schoon. Uit de testresultaten bleek dat Forza Grafic voldoet aan projectklasse 33. Daarmee is deze serie uitermate geschikt voor intensief en commercieel gebruik.

Daarnaast is de Grafic serie ook een milieuvriendelijke keuze omdat het garen voor 100% worden vervaardigd uit afgedankte visnetten (Econyl® Polyamide).

Forza Grafic is vooral interessant voor exclusieve interieurs van bijvoorbeeld hotels, kantoren en musea.

Hoofdkantoor Microsoft kiest voor Forza Grafic

Onlangs opende Microsoft haar vernieuwde hoofdkantoor op het Schiphol-terrein. Het Amsterdamse bureau D/Dock heeft in opdracht van Microsoft Nederland de nieuwe werkomgeving ontworpen. Het hoofdkantoor is ingericht voor het nieuwe werken en beschikt o.a. over een grote publieke ruimte die toegankelijk is voor medewerkers, klanten, partners en bezoekers.

Om de entree een exclusieve uitstraling te geven koos het bedrijf voor een Forza Grafic schoonloopzone met het design ‘Stones’.

Meer weten over Forza Grafic?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie