Elektrische vloerverwarming voor onder elke vloerafwerking

Warme voeten voor iedereen!

Het uitgebreide ETHERMA programma met elektrische vloerverwarming is geschikt voor elke vloerafwerking. Kenmerkend voor de ETHERMA elektrische vloerverwarming is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierdoor kan een lange levensduur worden gegarandeerd.

ETHERMA is niet voor niets al meer dan 35 jaar de specialist op gebied van elektrisch verwarming.

Tegellijm of egaline

De DS elektrisch vloerverwarming is speciaal ontwikkeld  voor opname in de tegellijm en egaline. De DS is dan ook uitermate geschikt als bijverwarming en hoofdverwarming. Kenmerkend voor de DS vloerverwarmingsmatten is de geringe dikte. Met minder dan 3 mm is de DS netverwarmingsmatten direct onder tegels in de tegellijm of egaline op te nemen. De DS elektrische vloerverwarming is standaard verkrijgbaar in 3 vermogens (130W/m² / 160W/m² / 200W/m²).

Bekijk hier de demonstratie film over hoe de DS elektrische vloerverwarming wordt aangelegd.

Parket of laminaat

De LAMINOTHERM vloerverwarmingsmat is een zeer geschikt systeem als vloerverwarming voor toepassing onder laminaat en houten vloeren. Met name laminaat kan koud aanvoelen. Door LAMINOTHERM vloerverwarming aan te leggen wordt het comfort sterk verhoogd. Dit kan al door de vloerverwarming te plaatsen op de delen die daadwerkelijk belopen worden. Bijzonder is het unieke warmtegeleidend alu-folie systeem. Het unieke warmtegeleiding systeem zorgt er voor dat er geen oververhitting kan plaats vinden op bepaalde delen van het laminaat. LAMINOTHERM is ook toepasbaar onder houten vloeren, mits aan een aantal voorwaarden is voldaan.

Cementdekvloeren

De ETHERMA RS & RLH serie is elektrische vloerverwarming die geschikt is voor opname in cementdekvloeren. De vloerverwarmingsmatten RS en vloerverwarmingskabel RLH worden gebruikt als hoofdverwarming en comfortverwarming. De montagestrips (RS) zorgen voor een tijdbesparende en eenvoudige plaatsing. Hierbij is het grote voordeel dat de mat, die als een harmonica is opgevouwen, eenvoudig kan worden geplaatst. De installatie wordt uitgevoerd in een dekvloer van twee lagen. Het aardscherm zorgt voor de veilige installatie in vochtige ruimtes.

 Afhankelijk van de toepassing kan gekozen worden uit één van de beschikbare vermogens.

Doordat de productie plaats vind in Oostenrijk kan ETHERMA ook afwijkende varianten binnen 2 weken leveren. Te denken hierbij valt aan vloerverwarming op maat en afwijkende spanningen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie