Snel een hellend dak isoleren zonder irritatie

De top 3 irritaties bij een dakisolatieklus omzeil je eenvoudig met Mineral Wool 34 Alu Plus

Irritatie 1: glaswol irriteert

Normale glaswol prikkelt en irriteert al snel aan je huid, je handen of je luchtwegen. Omdat Knauf Insulation al haar glaswol en minerale wol maakt met het revolutionaire bindmiddel ECOSE®, heb je geen last van jeuk en kriebels tijdens en na de klus. Bovendien geeft het materiaal geen stof af en is het geurloos.

Irritatie 2: lastig maat snijden

Vooral bij harde isolatiematerialen is het erg lastig de isolatie goed en exact op maat te snijden. Super irritant als je alles goed hebt ingemeten, maar net wat te schuin of te ruim zaagt. Dan past de isolatie er net niet tussen of je hebt teveel ruimte met een thermisch lek als gevolg.

De MW 34 Alu Plus dakisolatie snijd je eenvoudig met 10 mm overmaat en breng je vervolgens klemmend aan. Dankzij de flexibele structuur van de minerale wol sluit de isolatie naadloos aan op de constructie. Ook onderling maak je met deze isolatie een naadloze aansluiting.

Irritatie 3: lastig luchtdicht bouwen

Luchtdicht bouwen is een must. Niet alleen om het maximale rendement uit dakisolatie te halen, maar ook om de dakconstructie te beschermen tegen onbedoeld damptransport. Wil je voorkomen dat je extra snijwerk en bevestigingswerk moet doen voor losse folies? Kies dan voor MW 34 Alu Plus dakisolatie.

Deze minerale wol heeft een stevig en stootvast geïntegreerd dampscherm. In combinatie met de bijbehorende alu tape verzeker je je snel van een luchtdichte dakisolatie.

Wil jij als vakman voortaan snel een hellend dak isoleren zonder irritatie? Kies dan voor MW 34 Alu Plus van Knauf Insulation. Dat bespaart je een hoop extra handelingen. Ervaar het verschil en werk lekkerder met isolatie zonder irritatie!

Bekijk de onderstaande animatie over dakisolatie of ontdek de voordelen van ECOSE.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie