Etherma kan de toekomst niet voorspellen maar wel beïnvloeden

Wie in de toekomst iets wil bereiken, moet vandaag beginnen

Etherma is ervan overtuigd dat de toekomst van verwarming elektrisch is. Wie had tenslotte tien jaar geleden gedacht dat de ontwikkeling van elektrische auto's zo positief en snel zou verlopen?

Wat al lang vastligt als gedefinieerde doelstelling voor de toekomst, zal ook binnenshuis realiteit worden. Terwijl vroeger het streven was schone stroom te winnen en deze stroom zonder verliezen om te zetten in warmte, is tegenwoordig het doel om de benodigde stroom ook zelf te produceren en te gebruiken.

Hoewel regelmatig anders wordt beweerd, is stroom een schone, milieuvriendelijke en kostenefficiënte energiebron. Steeds meer aanbieders van stroom maken gebruik van de natuurlijke kracht van water, wind en zon. Op deze manier kan vandaag de dag al bewust gebruik worden gemaakt van groene, duurzame energie.

Bovendien is het, door de razendsnelle technische ontwikkelingen op het gebied van fotovoltaïsche installaties en energie-opslag in accu's, mogelijk om zelf stroom te produceren. Onafhankelijk van het externe stroomnet of fossiele brandstoffen te zorgen voor de eigen energievoorziening. Wij moeten bewust zijn dat bronnen als olie en gas niet oneindig beschikbaar zijn op onze planeet. De kracht van de natuur echter wel.

Onafhankelijk en onbelast

Moderne elektrische verwarmingen zijn meer dan alleen een alternatief. Elektrische verwarmingssystemen zijn onze enige kans om het milieu duurzaam te ontlasten en toekomstige generaties een schone wereld te bieden. In combinatie met een innovatief energievoorzienings- en opslagsysteem zorgen ze dat wij volledig energie-onafhankelijk kunnen leven.

CO2-vrij en voordelig

Het resultaat is niet alleen het onafhankelijk zijn van externe energieleveranciers, maar ook van een CO2-vrij, modern en comfortabel thuis met een verwarmingssysteem dat kosten bespaart in vergelijking met conventionele verwarmingssystemen. Het doel hierbij is niet een CO2-neutraal huis, zoals dit bijvoorbeeld bij een pellet kachel voor ogen wordt gehouden, maar het volledig elimineren van de CO2-uitstoot.

De toekomst van verwarmen is schoon en onafhankelijk. Etherma draag hier graag aan bij met infraroodpanelen en diverse electrische verwarmingssystemen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie