Flexibele wanden van Multiwal zijn overal inzetbaar

Bouwprojecten worden flexibel

Multiwal levert flexibele wanden voor ruimtes in onder andere hotels, scholen, zalen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen of exporuimtes.

We leveren eigenlijk voor iedere ruimte; de wanden van Multiwal zijn overal inzetbaar. Hebt u flexibiliteit nodig bij een complex of groot gebouw, zoals concertzalen of sportcomplexen? Wij hebben jarenlange ervaring en denken met u mee over de perfecte oplossing op maat. Op onze pagina projecten krijgt u een indruk van de mogelijkheden.


Maatoplossingen in paneelwanden en vouwwanden

Wilt u ruimten flexibel kunnen indelen? In een nieuw of bestaand project? Met de mobiele wandsystemen van Multiwal zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Dankzij de flexibiliteit van Multiwal's paneelwanden, glaswanden en vouwwanden kan aan elke wens worden voldaan. Met het bedieningscomfort van Multi Electric worden wanden ook nog eens eenvoudig bedienbaar.

Multiwal, alles in één hand

Tijdens het hele proces is Multiwal uw partner. We hebben eigen adviseurs, eigen ontwerpers, eigen fabricage en eigen monteurs. Multiwal levert vaak al advies aan tafel bij de architect. Wij spreken de taal van architecten en bouwers. De lat leggen we hoog als het gaat om kwaliteit en service. Met Multiwal bent u verzekerd van scheidingswanden van topkwaliteit met ontelbare mogelijkheden. De mobiele Haro vouwwanden, ook wel harmonicawanden genoemd, is de meest verkochte vouwwand ter wereld.

Duurzame en verantwoord produceren

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We hebben alle benodigde certificaten, zoals DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen alle type paneelwanden aan de nieuwste richtlijnen TUV veiligheid certificaten en werken wij ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk.

Om de geluidweringseisen van onze wanden te waarborgen worden onze paneelwanden getest bij TNO in Delft en bij de ITA in Wiesbaden en het Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. Hier behalen wij met onze wanden een hoge score, die niet onder doet voor gewone moderne vaste wanden.

Meer informatie vindt u op nl.multiwal.eu.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie