Nieuw en verbeterd: Tweeschroevenbeugels van Walraven

Kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken!

Walraven heeft onlangs het assortiment tweeschroevenbeugels vernieuwd en geoptimaliseerd. In het assortiment vindt u de premium Bifix® G2 beugels en de standaard 2S beugels.

Deze tweeschroevenbeugels zijn geschikt voor geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen en geschikt voor verschillende typen buizen.

Door bijvoorbeeld meer diameters aan het assortiment toe te voegen, de zekerheidssnelsluiting te perfectioneren en de rubberen inlage te verbeteren, kunnen we met kleine veranderingen een groot verschil maken voor u als professional.

Walraven biedt alles van standaard buisbevestiging tot een premium productreeks die alle typen van buisbevestiging omvat, voor binnen- en buitentoepassingen. Walraven heeft de oplossing voor het bevestigen van al uw geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen van koper, staal en kunststof!

Voor binnen- en buitentoepassingen: Bifix® G2

De Bifix® G2 biedt een uniek en premium assortiment beugels voor alle soorten buisbevestiging. De geoptimaliseerde reeks omvat beugels met en zonder inlage voor stalen, koperen, multilayer en kunststof buizen met een diameter van 10 t/m 225 mm.

De functionaliteit van de bekende snelsluiting van de beugel is robuuster geworden en de safeloads van deze reeks beugels zijn verhoogd voor een hogere capaciteit. Daarnaast is de rubberen inlage van de beugel veranderd; het rubber volgt nu de binnenzijde van de beugel waardoor het er minder snel uitvalt, de buitenzijde is steviger geworden en het heeft een ‘Walraven-groen’ kleurtje gekregen.

De nieuwe 2-componenten EPDM inlage verhoogt tevens het installatiegemak en de geluidsisolatie (DIN 4109). Qua sterkte is de Bifix® G2 geschikt voor medium tot hoge belasting volgens RAL GZ-655 en RAL GZ-656 tijdens brand.

Daarnaast is de Bifix® 5000 G2 uit de reeks speciaal ontworpen voor PE buizen. Deze beugel kan zowel glijdend als klemmend bevestigd worden om de buisexpansie op te vangen. Tot slot bevat de Bifix® G2 een BIS UltraProtect® 1000 oppervlaktebehandeling waardoor deze geschikt is voor binnen- en buitentoepassingen.

De gesloten reeks van de 2S

De standaard 2S beugel is geschikt voor bevestiging van geïsoleerde en ongeïsoleerde stalen, koperen en multilayer buizen met een diameter van 10 t/m 225 mm. Deze gesloten reeks maakt het mogelijk om voor elke diameter een beugel uit deze reeks te kunnen toepassen. De 2S beugel heeft een geperfectioneerd stalen ontwerp en vormt een oplossing voor iedere medium belasting in overeenstemming met RAL GZ-655. De 2S beugels zijn met en zonder EPDM inlage beschikbaar.

Het stalen ontwerp van de 2S beugel is gebaseerd op die van de Bifix® G2, wat inhoudt dat de rubberen inlage is gevormd naar de stalen onderdelen om het glijden van de inlage te voorkomen. De anti-verliesschroef voorkomt daarnaast dat de schroeven uit de beugel vallen tijdens het installeren.

Gratis informatiepakket?

Kortom, Walraven biedt de oplossing voor het bevestigen van al uw geïsoleerde en ongeïsoleerde buizen van koper, staal en kunststof.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe tweeschroevenbeugels van Walraven? Vraag dan nu een gratis informatiepakket aan via www.walraven.com/nl/tweeschroevenbeugels.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie