Doordachte na-isolatie voor daken

De SlimFix producten IsoBouw maken het mogelijk

Meer kwaliteit, zekerheid en kostenreducties met een esthetisch mooier eindresultaat; de SlimFix RenoTwin isolatieplaten van IsoBouw maken het mogelijk.

SlimFix RenoTwin zijn vrijdragende renovatie-elementen voor toepassing op een (oneffen) dakbeschot of bestaande dakelementen. De elementen zijn waterdicht, maar dampopen en zijn voorzien van een messing/groefverbinding waardoor een aaneengesloten isolatieschil ontstaat. Met SlimFix RenoTwin wordt elk ‘krom’ dak weer mooi strak.

Het dunste ISSO-gecertificeerde renovatie-element  

Als enige leverancier beschikt IsoBouw over een ISSO-certificatie waarbij de bestaande geïsoleerde onderlaag meegeteld mag worden in de totale Rc-waarde van het dak. Dit betekent dat de isolatieplaten van IsoBouw dunner kunnen zijn. Uw voordeel: Een verdere reductie in gewicht van de toch al lichtste renovatie-elementen en een forse besparing in de kosten.

Een bouwfysische verantwoorde oplossing voor de realisatie van overstekken

Dankzij de constructief sterke latten zijn overstekken tot 50 cm zonder veel inspanning en zonder extra hoge kosten eenvoudig realiseerbaar. Voor het opvangen van de afschuifkrachten en de constructieve sterkte zijn hierbij geen dure en omslachtige metalen beugels nodig die tot ernstige warmtelekken leiden.

Bestaande goot kan gehandhaafd blijven

Bij het na-isoleren wordt het dak verhoogd en moet normaliter de goot vervangen worden. Dit kost tijd en geld dat bespaard kan worden met de SlimFix RenoGoot. Met de SlimFix RenoGoot kan een na-geïsoleerd dak in slechts enkele handelingen waterdicht worden afgewerkt. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden overbodig. Bovendien leidt toepassing tot een mooi esthetisch eindresultaat.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie