Nieuw: ‘Dual density’ EPS-isolatie voor het platte dak

Met PowerTop introduceert IsoBouw een nieuwe generatie plat dak isolatie

PowerTop combineert de beste eigenschappen van airpop® (EPS) in één plaat.

Dankzij de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken kan IsoBouw verschillende materialen/densiteiten samenvoegen. Het gevolg: met PowerTop profiteert u van de uitstekende isolatiewaarde van EPSHR en de uitstekende beloopbaarheid van EPS 150-SE.

Ideaal bij de toepassing van zonnepanelen

PowerTop is intensief beloopbaar. Dit is noodzakelijk bij het monteren of onderhoud van installaties op het dak (bijv. zonnepanelen). De isolatieplaten zijn voorzien van een brede sponning (30 mm). Met een 1-laags verlegging ontstaat hiermee een gesloten isolatieschil in minder arbeidstijd. De sponning waarborgt ook een goede onderlinge verbinding tussen de platen, waardoor het wisselen van platen als gevolg van een ongelijk staaldak tot het verleden behoort.

Kostenbesparend

Door de ‘dual density’ techniek blijft het gebruik van de hoeveelheid airpop® tot een minimum beperkt en het risico op beschadigingen door lopen of belasting eveneens. De uitgekiende materiaalinzet heeft niet alleen een positief effect op de kwaliteit, maar ook op het milieu en op de kosten.

www.isobouw.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie