Rhino Beveiligingspoller beveiligt terreinen, voertuigen en toegangscontroles

Multifunctionele handmatig te bedienen verzinkbare Poller

De Rhino Poller is een multifunctionele handmatig te bedienen verzinkbare Poller. De meest bedrijfszekere en stabiele off-grid civiele grensbeveiliging voor het beveiligen van terreinen, voertuigen en toegangscontroles.

Terreinbeveiliging en het selectief afsluiten van winkelpromenades

Intelligente systemen zoals camerasystemen, bewegingsdetectiesystemen, voertuigherkenning, allemaal producten die geïnstalleerd worden met kostbare onderhoudscontracten. De Rhino beveiligingspollers worden op strategische locaties geplaatst en vormen zo een serieuze, selectieve en/of een back-up beveiliging wanneer de techniek op afstand het laat afweten.

Voorkomen van ramkraken

Ramkraken van winkelpuien. Naar schatting bedraagt de schadepost per ramkraak ongeveer 30.000 euro. Jaarlijks worden in Nederland honderden ramkraken gepleegd; vrijwel altijd buiten de openingsuren van het bedrijf. Vaak worden hierbij complete gevels eruit gereden. Weet u dat ramkraken naast de bouwkundige schade ook ramkraaktrauma’s kunnen veroorzaken? Buiten de kosten van het ziekteverzuim voor de psychische behandelingen heeft een ramkraak veel emotionele impact op uw onderneming.

Veiligheidsrisico's  van een ramkraak 

De veiligheidsrisico's zijn niet te overzien Een ramkraak kan leiden tot onveilige situaties voor bewoners en voorbijgangers in de buurt, met mogelijk letsel als gevolg. De impact van een ramkraak kan schade veroorzaken aan gebouwen, voertuigen en andere eigendommen in de buurt.

Angst en onrust van een ramkraak 

Buurtbewoners kunnen angst en onrust ervaren door de gevolgen van een ramkraak, wat een negatieve invloed heeft op het welzijn van de gemeenschap. Daarnaast er er ook een lokale economische impact, aangrenzende lokale bedrijven kunnen schade lijden en economische gevolgen ondervinden als gevolg van een ramkraak, wat kan leiden tot verlies van werkgelegenheid en zakelijke activiteiten.

Reputatieschade van een ramkraak 

De reputatie van de buurt kan lijden onder de negatieve publiciteit en perceptie die gepaard gaan met een ramkraakpoging. Winkelend publiek kan deze locatie weren omdat ze deze ervaren als een onveilig. Het is van cruciaal belang om proactieve veiligheidsmaatregelen te nemen om dergelijke incidenten te voorkomen en de veiligheid en het welzijn van de buurt te waarborgen. De ramkraak beveiligingspalen zitten in de grond verborgen en kunnen daardoor bijvoorbeeld bij het sluiten van de winkel worden gebruikt. Overdag zijn ze dan voor het winkelend publiek niet zichtbaar.

RhinoSystems heeft een ruim assortiment aan beveiligingspollers en statische palen om preventief ramkraken te voorkomen.

Humane en klantvriendelijke toegangscontrole

Hoe sluit je klantvriendelijk, selectief en effectief wandelgebieden af? Hoe bescherm je voetgangers voor ongewenst autoverkeer? Dit kan door een verkeersregelaar die de Rhino beveiligingspollers handmatig bedient en zo de sociale controle kan handhaven.

Kostbare toegangscontrolesystemen: allemaal producten die geïnstalleerd worden met intellectuele technieken en kostbare onderhoudscontracten. Overbodig!

Commercieel en op maat afsluiten van een buitenterrein automobielbedrijven

Hoe verleen je toegang aan potentiele kopers en automobielen op uw parkeerterrein? Door de toegang van uw terrein selectief af te sluiten met de Rhino beveiligerspoller. Dan verleent u de bezoekers gelegenheid om de voertuigen van dichtbij te bekijken. De Rhino beveiligerspoller is de meest stabiele en bedrijfszekere oplossing die er bestaat.

Info:  contact@RhinoSystems.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie