Healthbox 3.0: een nieuwe stap in installatiegemak

Tijdswinst in installatie en in het beheer en de opvolging van werven

Healthbox 3.0 van Renson zorgt – als onderdeel van het C+ ventilatiesysteem – op een slimme en volautomatische manier voor gezonde lucht in huis.

Deze geconnecteerde vraaggestuurde ventilatie-unit is klaar voor alle ‘smart homes’, want die communiceert voortaan zowel met jou als installateur als met de bewoner, elk via een bijbehorende applicatie. Voor jou als installateur wordt de installatie en inregeling van de ventilatie via de app nog een stuk praktischer.

En dat is niet alles, want daarnaast heb je ook toegang tot de ‘My Lio’-webportal waarin je al je installaties kan beheren, van voorbereiding tot opvolging. Via die portal krijg je met andere woorden in één oogopslag een duidelijk overzicht van de status van je projecten en alle administratie die daaraan vasthangt.

Via de ingebouwde sensoren monitort de Healthbox 3.0 de binnenluchtkwaliteit op vocht, CO2 en/of VOC’s (geurtjes). De unit past het ventilatieniveau daar automatisch op aan zodat die op een energiezuinige manier enkel daar ventileert wanneer nodig.

Installatie-app zorgt voor tijdwinst

De SmartConnect-aansluiting maakt van Healthbox 3.0 bovendien een geconnecteerd ventilatiesysteem dat niet alleen klaar is voor smart homes, maar vooral voor jou als installateur heel wat tijdswinst bij installatie en opvolging oplevert.

De speciaal ontwikkelde installateurs-applicatie bij Healthbox 3.0 gidst je namelijk door het hele installatieproces heen, de inregeling en kalibratie. De configuratie en alle parameters als drukval en ingesteld debiet, worden gevisualiseerd. Ook het bijstellen van de debieten gebeurt voortaan via de app, waarbij Healthbox 3.0 zich meteen aanpast.

Naast de connectiviteit werd bij het ontwerp van de nieuwe ventilatie-unit ook rekening gehouden met akoestiek, energiezuinigheid en compacte inbouwmogelijkheden. Healthbox 3.0 meet amper 20 cm hoog, is uitgerust met een nieuwe, extra energiezuinige en stille ventilator, en kan met behulp van collectoren meer ruimtes (max. 11) ventileren dan de 7 aansluitingen op de ventilatie-unit.

Meer info over Healthbox 3.0 vind je hier.

Bekijk, ‘like’ en deel de gloednieuwe Healthbox 3.0 installateursfilm hieronder:

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie