Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd

Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller. De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking.

Dankzij deze aansluiting worden de isolatieplaten automatisch onderling gefixeerd. PolyFortPro kan hierdoor eerst opgestapeld worden tegen het binnenblad.

Naden afplakken is overbodig

De verwerker heeft vervolgens twee handen vrij voor de bevestiging van meerdere platen achter elkaar. Dat is super handig en snel monteren!

De grote messing/groef-randafwerking heeft ook als voordeel dat de naden bij PolyFortPro niet afgeplakt hoeven te worden met alu-folie. Ook dit scheelt aanzienlijk in tijd en geld.

Voorkomt een valse luchtspouw

Een andere vernieuwing is de aangepaste, speciale vormgeving van de achterzijde. Deze zorgt voor een perfecte aansluiting op het binnenblad waardoor een valse luchtspouw wordt voorkomen.

PolyFortPro bestaat uit het milieuvriendelijke EPSHR-materiaal (met een verhoogd isolerend vermogen) gecombineerd met een thermisch reflecterende alufolie. De lichte en handzame platen zijn 100% recyclebaar en leverbaar t/m een Rc-waarde van 7.0.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie