McAlpine Universeelsifon met beluchter en WMA veelzijdig toepasbaar

Oplossing voor verschillende situaties

Bent u op zoek naar een sifon die in diverse situaties toegepast kan worden? Dan heeft u met de McAlpine Universeelsifon met beluchter en WMA het juiste product in handen.

Deze McAlpine Universeelsifon biedt oplossingen voor de afvoer van wasmachine en vaatwasser, maar kan ook geïnstalleerd worden onder een gootsteen of wastafel. Zo heeft u met één product een oplossing bij de hand voor verschillende situaties.

De McAlpine Universeelsifon met beluchter en WMA is universeel toe te passen voor aansluiting op een horizontale of verticale afvoerleiding en heeft een in hoogte verstelbare inlaattule. De sifon heeft een 11/2 inlaat en een uitlaat van 40 mm. Het debiet van de sifon is als P-sifon 50 [l/min] en als S-sifon 60 [l/min].

Naast deze veelzijdige Universeelsifon, heeft McAlpine een uitgebreid assortiment sanitaire accessoires en bevestigingen.

Meer weten over het assortiment van McAlpine of een informatiepakket van McAlpine aanvragen? Kijk dan hier voor meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie