Renson levert met Algarve Canvas het meest veelzijdige carportconcept

Optimaal genieten van het outdoorgevoel in een consequente 'look and feel'

Alle beschikbare ruimte optimaal benutten, het liefst in een consequente ‘look and feel’. Dat is tegenwoordig dé uitdaging voor bouwers en verbouwers, zowel binnen als buiten.

Renson introduceert met de Algarve Canvas alvast een carport die perfect harmonieert met de woning en eventueel andere overkappingen.

Uitbreidingen aan een woning creëren meerwaarde. Zo is een carport de ideale manier om een ‘extra’ garage te maken, zonder dat daarvoor ruimte in de woning gebruikt wordt. Met de nieuwe Algarve Canvas bewijst Renson dat zo’n carport ook een echte eyecatcher kan zijn, perfect in lijn met de andere uitbreidingen aan een huis.

Vast dak

Deze minimalistische carport is uitgerust met een vast dak, bestaande uit twee lagen: een bovendak en een onderdak. Het bovendak is uiterst stevig en geconstrueerd uit gelakte, geprofileerde staalplaten met anticondenslaag. Deze vermijdt dat vervelende condensatiedruppels van het dak op de wagen vallen. Het onderdak zorgt voor de strakke, esthetische look en is afgewerkt met een strak opgespannen doek.

Eindeloze opties

De Algarve Canvas is vervaardigd uit duurzaam en strak gepoedercoat aluminium dat bovendien in alle mogelijke RAL-kleuren verkrijgbaar is.

Daarnaast voorziet Renson verschillende opties om de carport helemaal aan te passen aan de noden en stijl van de woning: up/down led-verlichting, vaste wanden in Linius (horizontale) aluminium gevelbekleding, schuifpanelen en zelfs (al dan niet bedrukte) screens. Stuk voor stuk zijn die extra’s naadloos geïntegreerd, zonder zichtbare schroeven.

Veelzijdig

Dat maakt de Algarve Canvas ook meteen de meest veelzijdige overkapping op de markt: carport, fietsberging, opbergruimte, etc. Wat de functie van de uitbreiding ook is, met de Algarve Canvas kan het allemaal in dezelfde ‘look and feel’. Bovendien vormt Algarve Canvas een perfecte match met de Algarve terrasoverkapping met kantelbare lamellen in het dak. Zo is het gemakkelijker dan ooit om - rondom de hele woning - vast te houden aan eenzelfde stijl.


Kenmerken Algarve Canvas
  • maximale afmetingen per dakmodule: 4500 x 6055 mm
  • maximale afmetingen met 2 dakmodules zonder tussenkolom: 6000 x 6055 mm
  • materialen bovendak: gegolfde staalplaat met anticondenslaag
  • materialen plafond: glasvezeldoek, opgespannen met Fixscreen-technologie
  • opties: up/down led-verlichting, verticale zonwering Fixscreen, vaste Liniuswand, schuifwand Loggia, glazen schuifwand, afwerking Classic Line
  • beschikbaar in alle RAL-kleuren.

Meer informatie is te vinden op de website van Renson.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie