Roval biedt talloze combinatiemogelijkheden met aluminium privacyschermen

PS-serie: voor vrijwel elke toepassing of omgeving een oplossing

Tot het assortiment gevelproducten van Roval Aluminium behoren de aluminium privacyschermen. De privacyschermen uit de PS-serie bestaan uit diverse varianten, zodat er voor vrijwel elke toepassing of omgeving wel een oplossing is.

Privacyschermen zijn bedoeld om aangrenzende buitenruimtes van elkaar te scheiden en daardoor de privacy te vergroten. Dat kunnen balkons, loggia’s of galerijen zijn waaraan bijvoorbeeld meerdere appartementen grenzen. De privacyschermen worden ook toegepast als tuin- of erfafscheidingen en bieden een esthetisch, duurzame en kwalitatief hoogwaardige oplossing om de privacy te vergroten. Daarnaast kunnen de privacyschermen van Roval ook ingezet worden als windscherm. Ook voor individuele woningen.

Combinatiemogelijkheden

Roval heeft een uitgebreid assortiment privacyschermen: PS-1 tot en met PS-8. De diverse types uit deze serie onderscheiden zich door hun vlakverdeling en vulling. Zo is het mogelijk de vlakken te vullen met een kunststof/HPL of (matte) glasvulling. Ook in afwerking zijn er varianten mogelijk: er is keuze tussen een rechte of afgeschuinde hoek.

Daarnaast biedt Roval twee soorten aluminium kaderprofielen. Door de opties te combineren zijn er vele varianten mogelijk. Behalve de uitgebreide combinatiemogelijkheden binnen de PS-serie biedt Roval ook projectspecifieke maatwerkoplossingen. Neem hiervoor contact op met Roval.

Ook voor de wijze van bevestiging zijn verschillende mogelijkheden voorhanden, afhankelijk van de locatie waar het privacyscherm dient te komen. Zo zijn er een vloerbevestiging, een muurbevestiging en een gootbeugel. Alle bevestigingsmiddelen worden uiteraard meegeleverd. De privacyschermen zijn leverbaar in vrijwel alle Ral-kleuren en in geanodiseerde of gemoffelde uitvoering.

Kijk voor meer informatie op www.roval.nl/Privacyschermen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie