GevelFix-IN nu ook standaard in RAL-7016 leverbaar

Tilmar signaleert grote voorkeur voor nieuwe populaire kleur inzetrooster

De GevelFix-IN van Tilmar is een RVS inzetrooster voor makkelijke en flexibele plaatsing in bestaande openingen in gevels. Voor projecten kan het rooster in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

In de praktijk is gebleken dat de RAL-kleur 7016 erg veel toegepast wordt. Daarom is besloten om de GevelFix-IN ook in RAL-7016 standaard op voorraad te houden.

Toepassing van dit rooster is voornamelijk bij oudere panden ter vervanging van grote gietijzeren spouw- of kruipruimteventilatieroosters die inmiddels ernstig zijn aangetast. Deze aangetaste oude roosters geven ongedierte, waaronder muizen en ratten, kans om hun weg naar binnen te vinden. Daarnaast geeft dit het gevelaanzicht minder aanzien.

Met GevelFix-IN kan de gevel op fraaie wijze in ere worden hersteld. Dit kan vlak met de gevel of juist verdiept en kan geheel naar eigen keuze worden geplaatst. Vervolgens kan dit ter afwerking eenvoudig en mooi worden gevoegd.

GevelFix-IN is uit voorraad leverbaar in de maat 210 x 115mm en in een tweetal kleuren: RAL-7016 (nieuw) en RAL-7038, maar ze kunnen op aanvraag in elke gewenste RAL-kleur worden geleverd.

Kenmerken
  • luchtdoorlaat 50 cm2
  • materiaal RVS
  • kleur RAL-7016 of 7038
  • breedte-diepte-hoogte 21x4.5x11.5cm
  • gewicht 365 g.

www.tilmar.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie