Nieuw: BIS Yeti® 130 Montagesysteem

Modulair systeem voor lichte dakinstallaties

Op zoek naar een modulair systeem speciaal voor ondersteuning van lichte dakinstallaties? Maak kennis met de BIS Yeti® 130!

Dit montagesysteem biedt een flexibele en kosteneffectieve oplossing voor leidingen, kabelgoten, luchtkanalen en andere toepassingen.

Het systeem is geschikt voor zowel horizontale als verticale toepassingen en beschikt over een anti-slip trillingdempermat. Tevens heeft de BIS Yeti® 130 een uniek klikmechanisme voor een snelle en veilige installatie. De gietvormen zijn gemaakt van WPC, een mix van gerecycled kunststof en houtvezels en de kunststof onderdelen zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Daarnaast is het modulair systeem bestand tegen UV en chemicaliën.

Veelzijdige dakmontage oplossingen

Naast de BIS Yeti® 130 biedt Walraven een uitgebreid assortiment aan dakmontage oplossingen voor verschillende toepassingen. Walraven heeft ruime ervaring in het ontwerpen en leveren van een breed scala aan dakinstallaties. Ons volledig modulaire systeem biedt een reeks oplossingen voor platte en lage daken met tijd- en kostenbesparende onderdelen.

Zo is de BIS Yeti® 335 Frame Set geschikt voor ondersteuning voor dit type daken en geschikt voor gangbare modellen van onder andere airco’s en ventilatiesystemen. Deze complete set heeft een antislip trillingdempermat, een voorgedefinieerd draagvermogen waardoor er geen berekening nodig is en maakt onderdeel uit van het BIS UltraProtect® 1000 systeem. Hierdoor is de frame set geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en is het zeer corrosiebestendig (doorstaat min. 1.000 uur zoutsproeitest met max. 5% roodroest volgens ISO 9227).

Volledige projectondersteuning

Naast de veelzijdige dakmontage oplossingen biedt Walraven technisch advies en ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot de installatie ter plaatse; voor een volledige projectondersteuning! Wij helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing voor uw installatieprojecten.
Heeft u een uitdaging? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen helpen!

Geïnteresseerd? Kijk op www.walraven.com/nl/dakmontage
« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie