Inbrekers worstelen met Rhino verzinkbare inbraakbeveiligingspalen

Een waakzaam en daadkrachtig inbraakbeveiligingssysteem

Voor het beschermen van dierbaar en kostbaar bezit en het beveiligen van privéterreinen en publieke omgevingen met een verhoogd risico. Bij calamiteiten is dit beveiligingssysteem op commando direct handmatig individueel inzetbaar. Zichtbaar in beeld en de individueel werkende beveiligingspalen van RhinoSystems zijn een groot probleem voor het inbrekersgilde. Door het robuuste ontwerp en het unieke veiligheidsslot gaan ze uw pand voorbij.

Door de handmatige bediening en de solide individuele werking zijn de Rhino beveiligingspollers het meest betrouwbare inbraakbeveiligingssysteem dat er bestaat.

Veiligheid bereikt men niet uitsluitend door preventief hekken en muren te bouwen en intelligente internet applicaties, maar ook door het zichtbaar plaatsen van de Rhino verzinkbare beveiligingspollers.

Dit inbraakbeveiligingssysteem is ook inzetbaar als terreinbescherming en het afbakenen van privéterreinen.

De Rhino beveiligingspollers worden toegepast in de autobranche, de detailhandel, logistieke dienstverlening, utiliteitsbouw en woningbouw.

In Nederland zijn er verschillende modellen aan Rhino beveiligingspollers leverbaar. Voor elk veiligheidsrisico hebben wij modellen beschikbaar.

RhinoSystems verzorgt op verzoek ook de plaatsing. Voor een optimaal resultaat plaatsen wij de Rhino beveiligingspollers op een trefzekere afstand van elkaar. Plaatsing kan in het straatwerk of op de begane grond in een vloer van beton.

Al meer dan 26 jaar is de ongeëvenaarde solide werking van de Rhino beveiligingspollers wereldwijd toonaangevend. Hierdoor maken vele particulieren en bedrijven dagelijks van dit daadkrachtig inbraakbeveiligingssysteem gebruik

Veiligheid op commando, waakzaam, daadkrachtig, individueel werkend en een solide bediening, dit is allemaal beschikbaar in de Rhino verzinkbare beveilingingspollers.

Heeft u vragen of advies nodig? Bezoek onze website of mail ons: contact@RhinoSystems.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie