In één montagegang een geïsoleerd dak met SAB sandwichdakpanelen

Prefab-bouwelementen met veel keuze in coating en kleur

De beste eigenschappen van bestaande sandwichpanelen gecombineerd in een gloednieuw sandwichdakpaneel. Het opstarten van de modernste sandwichpanelenproductielijn van Europa was voor SAB-Profiel een uitgelezen kans om alle ontwerpen volledig te optimaliseren volgens de laatste stand der techniek.

Zoals de SAB dakpanelen met een 3-kroons trapezium of een 40 mm golfplaat aan de buitenzijde:

  • lengtes tot maar liefst 25 meter
  • een dikke kern van brandveilig PIR-schuim voor de perfecte isolatie
  • verbeterde voeg: een prefab element zonder koudebruggen en met  afdichtband in de voeg, garandeert een Rc-waarde tot boven de 6,0
  • geschikt voor luchtdicht bouwen
  • schone kopse overlap, die 100% schuimvrij en recht afgesneden is
  • een ECO variant met geëmbosseerd aluminium aan de binnenzijde.
De oplossing voor schuine daken

Om bijvoorbeeld het ontwerp een industrieel tintje mee te geven of juist een agrarische look en feel te creëren. In het nieuwe SAB Leveringsoverzicht vind je inspirerende voorbeelden van verrassende en vernieuwende toepassingen van metalen dak- en gevelbekleding binnen de architectuur. En ook alle technische specificaties van de nieuwe panelen.  Wat je ook ontwerpt, met de SAB sandwichdakpanelen ben je verzekerd van de hoogste prestaties voor duurzaamheid. Voor de buitenzijde ligt ons ruime assortiment Colorcoat HPS200 Ultra® en Colorcoat Prisma® klaar. Waarmee we Confidex® garanties tot 40 jaar kunnen afgeven voor jarenlange zekerheid.
 

Economische keuze

SAB sandwichpanelen gaan tientallen jaren mee en zijn sterk en licht van gewicht, waardoor besparingen op de staalconstructie mogelijk zijn. De panelen zijn snel en eenvoudig te monteren en uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw, als (asbest)renovatie.

Advies

Vraag naar of download de Colorcoat kleurenkaarten voor alle coating- en kleurmogelijkheden. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij alle technische vragen.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie