Het jaar van Intratone

Nederland loopt op technologisch gebied in veel opzichten voor op andere landen. Toch maken we nog steeds (te) veel gebruik van ouderwetse systemen, zoals intercoms met een draadje.

2020 is het jaar van Intratone: innovatief op het gebied van intercoms en veilig toegangsbeheer.

Hulp! Daar begon het mee. Want waarom waren er geen systemen om politie, brandweer en ambulance toegang te geven tot appartementencomplexen? Om bewoners goed en snel eerste hulp te kunnen bieden? Zo werd het bedrijf Cogelec opgericht, waaruit het merk Intratone ontstond.

Esthetisch en geavanceerd

Intratone bood appartementeneigenaren een toegangssysteem met centraal beheer op afstand. Volledig draadloos, met SIM-kaart. Eenvoudiger, efficiënter en voordeliger dan alle andere in één klap verouderde systemen: óók qua aanleg en onderhoud. En bewoners? Die kregen een innovatief, gebruikersvriendelijk én flexibel intercomsysteem: esthetisch, geavanceerd en met eindeloos veel voordelen.

Innovatief en duurzaam

Intratone, in Frankrijk al met afstand de grootste op het gebied van intercoms en veilig toegangsbeheer, richt zich vanuit haar nieuwe kantoor in Nederland nu op de Benelux: België, Nederland en Luxemburg. 2020 wordt dan ook een jaar van renovatie en innovatie voor eigenaren, beheerders en bewoners. We lanceren twee heel nieuwe producten voor snellere en directere communicatie. Net als alle andere Intratone-producten zijn deze innovatief, duurzaam gemaakt en hebben ze een Europese garantie. Service, duurzaamheid en partners hebben onze absolute focus. Ook lanceren we een eigen magazine voor partners en klanten.

Intercoms van de toekomst

Intratone staat in 2020 op een groot aantal ‘housing’-gerelateerde beurzen. Te beginnen met de Polyclose in Gent en, eind januari, de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 (Stand i14). Ook zijn we te vinden op de stand van onze goede partner DTC Key Systems. Kom langs, zie de intercoms van de toekomst.

Bekijk de aftermovie opening kantoor

« Nieuws overzicht