Welke installatieheld ben jij?

Haal jouw gratis handige toolkit op tijdens de VSK (9.A028)

Tijdens onze VSK-deelname willen we graag de helden van de installatiebranche in het zonnetje zetten. Niet zomaar helden, maar dé helden van de installatiebranche. De bouwprofessionals die zonder problemen installaties op het dak bevestigen, niet bang zijn om de kruipruimte in te gaan, dé expert zijn in het brandveilig maken van huizen en kantoren of met passie de rioolaansluiting bevestigen.

Om juist deze harde werkers de waardering te geven die zij verdienen, bieden wij de mogelijkheid om een passende heldenkit te reserveren met daarin diverse tools die jouw werk als installatieheld gemakkelijker maken. Welke heldenkit past het beste bij jouw werkzaamheden?

Bestel hier jouw heldenkit!

Nieuw standconcept: Ervaar onze uitgebreide mogelijkheden!

Bent u daarnaast geïnteresseerd in de ontwikkelingen en systeemoplossingen die Walraven biedt op het gebied van bevestiging, brandwerendheid, dakmontage, sanitair en isolatie (Aerofoam)? Op onze stand (9.A028) vindt u een uitgebreid assortiment inventieve productsystemen, maar kunt u ook kennis maken met onze uitgebreide engineering services.

Naast onze nieuwe businessunit Aerofoam en diverse (ver)nieuw(d)e producten laten wij ook een volledig nieuw standconcept zien. Hierin reflecteren wij onze merkessentie: ‘The value of smart’. Wij tonen graag hoe wij met eenvoudige, maar slimme oplossingen het werk van de installateur eenvoudiger maken en ook richting de groothandel complete oplossingen kunnen bieden.

De 80m2 stand bestaat uit zes units die elk een ander deel van ons assortiment en onze expertise in beeld brengen. Ervaar daarnaast zelf het gemak van onze Heavy Duty Ankers en bekijk onze prefab mogelijkheden onder het genot van een vers gemalen kopje koffie!

Onze expertise is beschikbaar voor u!

Om te zorgen voor een totaaloplossing bieden wij rondom onze productsystemen technische ondersteuning op het gebied van bevestigingen, (hulp)constructies en brandveilige buis- en/of kabeldoorvoeringen. Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het maken van een beugelplan, het aanleveren van installatie-instructies, geprefabriceerde producten en het bieden van technische ondersteuning op locatie.

Heeft u een project waarin advies gewenst is? Kom dan langs op onze stand (9.A028) voor een kennismaking met onze Engineers en ontdek hoe wij u kunnen ontzorgen!

Wij ontmoeten u graag

Kortom, genoeg te zien en te ervaren op onze stand tijdens de VSK beurs. Kom bij ons langs (9.A028) en ervaar hoe onze slimme systeemoplossingen u kunnen helpen bij de dagelijkse werkzaamheden. Wij zien uit naar uw komst!

Lees meer op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie