IsoBouw vernieuwt renovatieplaten hellend dak

NOM-ready / passief renoveren wordt nu nog eenvoudiger dankzij de vernieuwde SlimFix Reno renovatieplaten van IsoBouw.

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.

Ook aan het verwerkingsgemak is gedacht. De toplaag is voorzien van anti-slip noppen en een kleurbedrukking. De renovatieplaten zijn hierdoor nog veiliger beloopbaar en voorkomen zonverblinding. Drie ingelijmde tengellatten maken de elementen constructief zeer sterk waardoor o.a. overstekken eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.

2 varianten

Het assortiment bestaat uit SlimFix Reno+ en SlimFix RenoTwin. De eerste is voor toepassing op een dragend dakbeschot. SlimFix RenoTwin kan vrijdragend gemonteerd worden op oneffen onderconstructies, zoals bijvoorbeeld op bestaande dakelementen. Voor beide varianten geldt dat ze zonder meerprijs kunnen worden voorzien van een nokafschuining en/of een gootdetail voor het opvangen van de afschuifkrachten.

Circulair renoveren

Vanaf nu levert IsoBouw de renovatieplaten altijd op lengtespecificatie zonder meerprijs. Dit voorkomt afval op de bouwplaats. Mocht er toch nog materiaal overblijven dan biedt IsoBouw de mogelijkheid om reststukken retour te nemen voor hergebruik. Net zoals voor alle andere producten van IsoBouw geldt namelijk dat ook de dakplaten volledig recyclebaar zijn.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie