Een complete gevelmetamorfose voor een warme uitstraling

Volledig nieuwe uitstraling dankzij gevelrenovatie

Beleving speelt een steeds grotere rol in ons aankoopproces, dat merkte ook winkeleigenaar Jacques Seine van Seine wonen in Heino. De woonwinkel heeft een complete gevelmetamorfose ondergaan zodat de gevel beter past bij het imago van de woonwinkel.

 
Binnen en buiten met elkaar verbinden

Vanuit de klant was er de wens om buiten en binnen beter met elkaar te verbinden, meer passend bij de wens van de klant: “Wij kregen vaak te horen dat de industriële look van onze gevel geen recht deed aan de warme uitstraling van onze showroom”, zegt Jaqcues Seine. “Met het verrassende ontwerp van The Citadel Company en hout van Foreco Houtproducten hebben wij die warme uitstraling nu ook aan de buitenkant zichtbaar gemaakt.”

 
Duurzaam en chic

Om deze wens in vervulling te laten gaan is er een ontwerp getekend met houten gevelbekleding. Dit geeft het pand een eigentijds en natuurlijk karakter. Een voordeel hiervan is dat er bij Seine Wonen enkel voor de gevel gekozen is voor WaxedWood Gold Siberisch Lariks, een houtsoort die door een speciale behandeling nagenoeg onderhoudsvrij is. Bijzonder aan Siberisch Lariks is de verkleuring van groenbruin naar een brons-bruine tussenkleur, waarna het uiteindelijk egaal vergrijst. WaxedWood wordt, vanwege de duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, ook vaak gebruikt voor vlonders en erfafscheidingen. Het hier gebruikte lariks is afkomstig uit de hoger gelegen delen in het noorden van Scandinavië. De langzame groei van het hout zorgt voor een stevige structuur en de hogere soortelijke massa. 

Het resultaat is een prachtig pand dat chic, modern en eigentijds is.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie