Totaaloplossing voor renovatie van balkons

Een initiatief van drie bedrijven heeft geleid tot Balkonfabriek, de gespecialiseerde co-maker van complete prefab balkons inclusief bevestiging en balustrades.

Op GEVEL 2020 werd Balkonfabriek officieel geïntroduceerd. De balkonoplossingen zijn speciaal ontwikkeld voor renovatie- en transformatieprojecten en kunnen achteraf en steigerloos gerealiseerd worden. De aanpak van Balkonfabriek is erop gericht om inefficiëntie in het bouwproces weg te nemen, zonder af te doen aan het esthetische plaatje.

Standaardmaatwerkoplossingen

Dat lijkt een term die zichzelf tegenspreekt, maar door de modulaire opbouw zijn de balkonsystemen van Balkonfabriek in veel verschillende situaties en uitvoeringen toepasbaar. Voor vrijwel elk ontwerp is een esthetisch passend balkon (inclusief bevestiging en balustrades) leverbaar, waarmee het comfort voor de gebruiker verbetert en de restlevensduur van het gebouw wordt verhoogd.

Gespecialiseerd co-makerschap

De bouwsector vraagt om vernieuwende vormen van samenwerking in combinatie met de groeiende vraag naar totaaloplossingen. Gespecialiseerd co-makerschap is het antwoord om risico’s en inefficiënties in het bouwproces weg te nemen en daarmee het onbenutte potentieel van balkonvernieuwing te benutten. Balkonfabriek zet graag haar kennis in voor technisch uitdagende renovatie- en transformatieprojecten.

Volledige ontzorging

De kennisgedreven organisatie, met eigen productie en assemblage, is samengesteld uit een team van mensen dat het hele realisatieproces van engineering tot en met oplevering, van aanbesteding tot uitvoering, uit handen neemt. Balkonfabriek beschikt over kennis van constructiewerken, koudebrugvrije verankeringen, hogesterkte beton en balustrades. Eigen projectmanagement verzorgt de volledige bouwlogistiek en montage.

Lees er meer over op balkonfabriek.nl

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie