NEN cursus Brandveilig ontwerpen van gebouwen

Laat je bijspijkeren in één dag

NEN geeft op 24 maart in Utrecht een cursus voor het brandveilig ontwerpen van gebouwen voor iedereen die betrokken is bij het de realisatie van gebouwen die moeten voldoen aan de vigerende brandveiligheidseisen.

Voorbeeldcases

De cursus richt zich op de belangrijkste eisen waar een brandveilig gebouw aan moet voldoen. Daarvoor wordt aan de hand van normen zoals NEN 6068 en 6069 een aantal cases doorgesproken met de focus op compartimentering, ontvluchten, bouwconstructies, installaties en materiaalgebruik. Al met al ben je aan het einde van de dag op de hoogte van de belangrijkste eisen die aan een brandveilig gebouw worden gesteld, de vigerende normen op dit gebied, waar de aandacht op moet worden gevestigd voor een brandveilig gebouw, weet je hoe een brandscheiding volgens NEN 6069 eruit ziet, kun je sneller en betere afwegingen maken en leer je ontwerpfouten te voorkomen.

Ochtend- en middagprogramma

In de ochtend besteedt men aandacht aan bouwconstructies en brandcompartimentering, in de middag gaat het over vluchtroutes, materiaalgebruik en brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie en brandblusvoorzieningen.

Voor meer informatie en aanmelding kun je terecht op de website van NEN.

« Nieuws overzicht