Multi Electric

Gemak zonder meerprijs

De wanden van Multiwal staan bekend om de hoge kwaliteit materialen, waardoor het kinderspel is om ze te openen en te sluiten. Maar het kan nóg makkelijker! Met het Multi Electric systeem ontgrendelt u met één druk op de knop de wanden, zodat u daarna makkelijk de wanden kunt openen en sluiten. Comfort in optima forma zonder extra kosten.

 
 
Extra ruimte in een handomdraai

Bij de traditionele paneelwand is het een tijdrovende en inspannende klus om de wand handmatig te bewegen. Anders is dat bij de Multi Electric paneelwanden van Multiwal. Dat komt door de elektrisch aangedreven drukbalken aan de boven- en onderzijde. In slechts 3 seconden schuiven de drukbalken automatisch uit. Daarna kunt u heel makkelijk de wanden in de juiste richting bewegen. Multi Electric is verkrijgbaar als semi-automatisch en volautomatisch.

Bewegelijk en rotsvast ineen

Multiwal is het brein achter het Multi Electric systeem en levert dit standaard op het type Commandoor en op alle types van de Select 100 serie. De wanden zijn door het ingenieuze systeem makkelijk te openen, maar staan muurvast als het moet. Ze worden namelijk door de uitschuifbare drukbalken stevig tussen plafondrails en vloer geklemd. Door de dubbele elastische afsluitrubbers garandeert Multiwal ook optimale geluidsisolatie.

De voordelen van Multi Electric wanden in het kort
  • Vederlichte bediening
  • Optimaal bedieningscomfort
  • Gegarandeerde geluidsisolatie
  • Supersnelle opening en sluiting
  • Plug & play

Multiwal: moved by quality. Meer informatie.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie