Caparol zoekt het hogerop met CapaTex Mat S1+

In 2014 introduceerde Caparol met veel succes CapaTex Mat, een breed inzetbare muurverf voor gladde wanden en plafonds.

Het merk voegt daar nu een matte binnenmuurverf aan toe die iets extra’s biedt: CapaTex Mat S1+ heeft zowel schrobvast klasse 1 als dekking klasse 1. De nieuwe verf is daarmee geschikt voor projecten waarbij de opdrachtgever aanvullende eisen stelt.

Efficiënt, schrobvast en extreem goede dekking

Efficiënte CapaTex Mat S1+ combineert de populaire eigenschappen van CapaTex Mat met een schrobvast oppervlak (S1) én een extreem goede dekking (D1). Die optelsom levert een product op met unieke mogelijkheden. De vakschilder kan projecten daardoor efficiënt uitvoeren, zonder concessies aan de kwaliteitseisen die de opdrachtgever stelt. Daar komt bij dat één laag van de nieuwe verf in de meeste gevallen voldoende is, wat het economische voordeel nog aanzienlijk vergroot. Katrin Summ is marketingmanager van DAW Nederland, dat Caparol in ons land op de markt brengt. Over de nieuwe binnenmuurverf zegt ze: “CapaTex Mat S1+ is een product dat echt in een behoefte voorziet. Er doen zich regelmatig situaties voor waarin schilders graag de veelzijdigheid en het verwerkingsgemak van CapaTex Mat willen inzetten, maar dan wél met schrobvast klasse 1. Aan die wens kunnen we met dit product voldoen.”

Kwaliteit en duurzaamheid

Makkelijk bijwerken, Schrobvast klasse en dekking klasse zijn voor zowel opdrachtgever als vakman van groot belang. CapaTex Mat S1+ scoort óók goed op een eigenschap die vaak onderbelicht blijft: naderhand bijwerken is met deze verf vrijwel onzichtbaar mogelijk. Met name in ruimtes met strijklicht, die gevoelig zijn voor bijgewerkte oppervlakken, biedt het product daardoor grote voordelen. In donkere kleuren is de nieuwe verf bovendien krasbestendig. De verf is ook bestand tegen (kleurloze) desinfecterende middelen die met water worden verdund.

Campagne Caparol introduceert CapaTex Mat S1+ met een campagne die in de vakbladen, bij de groothandels en online te zien is. Katrin Summ: “We verwachten dat we met S1+ het succes van CapaTex Mat nog verder kunnen uitbouwen. Een opvallende introductie is daarom belangrijk. Veel schilders hebben uitgekeken naar dit product. Alle reden om heel duidelijk te laten zien en horen dat het er nu is.” 

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie