Betaalbaar maatwerk met maximale ontwerpvrijheid

Onder de naam SlimFix Flex biedt IsoBouw een aantal aanvullende maatwerkoplossingen bij standaard dakelementen.

Deze snel leverbare geprefabriceerde maatwerkoplossingen versnellen en vereenvoudigen het bouwproces met behoud van maximale flexibiliteit op de bouwplaats. IsoBouw heeft het assortiment onlangs uitgebreid met twee nieuwe oplossingen voor de kopgevel.

 
Kopgevel-muursparing

Bij een kopgevel-muursparing worden de dakelementen over de lange zijde fabrieksmatig verjongd (onderzijde). Hierdoor kan het kopgevelelement gedeeltelijk over de gevelmuur worden gelegd. Koudebruggen worden zo voorkomen. Er hoeven geen rekjes meer getimmerd te worden en er is minder tot geen WKDO-folie nodig.

Kopgevel-overstekvoorziening

Bij een kopgevel-overstekvoorziening worden in de dakelementen gaten en extra langslatten aangebracht waarin in het werk balken (44 x 69 mm) kunnen worden geplaatst. Zodanig kan op een eenvoudige en snelle wijze een overstek gecreƫerd worden voor elke gewenste afmeting en vorm. De kopgevel-overstekvoorziening biedt de architect volledige esthetische vrijheid en de aannemer een aanzienlijke tijdwinst op de bouwplaats.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie