Ruimtebesparende Troax scheidingswanden zijn snel te monteren en uiterst flexibel

Troax zorgt voor het gehele traject: van de ontwerp- en tekenfase tot productie, levering, montage en eventuele aanpassingen achteraf.

U heeft er verder geen omkijken naar, handig toch? Bovendien weet u dat u met een Troax gaas- of volle plaatwand een degelijke, veilige, kostenefficiƫnte en toekomstgerichte oplossing in huis heeft, want de wanden kunnen ook later nog gemakkelijk aangepast worden.

 
Makkelijk te demonteren en te verplaatsen

U kent het wel: vandaag heeft u een bepaalde indeling nodig, maar over een aantal jaren veranderen uw wensen en zou u de opstelling liefst wijzigen. Dit is niet zo eenvoudig met de courante bouwmaterialen zoals baksteen, cellenbeton en dergelijke. Met Troax-panelen zit u altijd goed, want deze kunnen gemakkelijk gedemonteerd, verplaatst en terug opgebouwd worden. Het modulaire systeem staat toe de panelen te wisselen en afmetingen ter plaatse aan te passen indien nodig. Uw opstelling wordt groter? Ook dat is geen enkel probleem. U kunt elk type paneel bijbestellen en uw modules uitbreiden. De 5 soorten panelen zijn compatibel met elkaar.

Ruimte besparen

En wat deuren betreft: ook deze zijn modulair en kunnen hergebruikt of vervangen worden door een ander type. Een bijkomend voordeel is dat de wanden op zich weinig ruimte innemen. Door het slimme systeem van panelen (die maar 19 of 30 mm dik zijn) te combineren met subtiele vloer-, muur- en plafondbevestigingen, wordt niet meer ingenomen dan een aantal centimeters. U kunt dus meer ruimte spenderen aan de inhoud van uw berging en daar draait het toch om?

Verhinder onbevoegden de toegang tot uw bergingen en voorkom kans op inbraak en diefstal

De wanden zijn niet enkel modulair, maar zijn ook effectief tegen inbraken en vandalisme. De deuren hebben gelaste scharnieren en sluitingen en zijn daardoor niet de typische zwakke schakel in het geheel. Met onze veilige drempelloze deursystemen wordt de toegang gemakkelijk gemaakt. Type UX550 heeft zelfs het Keurmerk Veilig Wonen SKG** en is de veiligste optie. De deuren zijn bij levering reeds voorgemonteerd en klaar voor montage. De panelen bestaan in 8 verschillende breedtes. Materialen in onze standaardkleur RAL7037 zijn op voorraad voor snelle levering. Voor buitentoepassingen is er een thermisch verzinkte variant.

« Nieuws overzicht