The safe green temple!

Nu we midden in de bizarre Caronatijd zitten vragen we ons eens te meer af hoe we elkaar nu en in de toekomst kunnen beschermen tegen deze enge en vooral ook gevaarlijke virussen.

1,5 meter afstand wordt ons nu aangeraden om gezond te blijven. Ook op werkplekken en met name in kantoortuinen zou dit een gezonde afstand zijn. Door die afstand te creëren voelen mensen zich prettiger, aangenamer, rustiger en minder gespannen en opgelaten. Niet iedereen werkt namelijk even makkelijk in een grote ruimte vol met collega´s.

Voordelige groene oplossing

Om niet gelijk met grote verbouwingen aan de slag te gaan, zijn MossDividers een zeer makkelijke, mooie, aangename en voordelige oplossingen. De MossDividers zijn van beide kanten voorzien van mos, eventueel zelfs aan elke kant. Dit ligt aan de voorkeur van de persoon die ernaast mag werken. Voor ieder een stukje privé natuur. Als we de natuur niet in mogen, waar we allen zo naar snakken, halen we de natuur wel naar binnen.

Rustig werken in een aangename omgeving

De MossDividers zijn van hout en in diverse maten te verkrijgen en te bekleden met diverse soorten en kleuren mos. Uiteraard zijn ze makkelijk te verplaatsen, zowel met of zonder wieltjes. Naast een stukje privacy absorberen ze, als ze met rendiermos voorzien worden, ook veel geluiden en verbeteren dus enorm de akoestiek rondom een medewerker en in de ruimte. Mocht het (ooit nog eens ) voorkomen dat we lange tijd niet naar onze werkplekken mogen, dan hoef je je over mos geen enkele zorgen te maken. Mos heeft namelijk geen enkele verzorging nodig, geen water, geen licht, niets. Ook geen maandelijkse onderhoudscontracten, dus géén extra kosten. Het mos is vuil- en stofafstotend en is hypoallergeen. Insectenvrij en nog beter; insecten houden niet van mos! Ideaal dus. De MossDividers kunnen aangepast worden aan het interieur om mooi één geheel te houden.

« Nieuws overzicht