Multiwal, mobiele scheidingswanden van topniveau

In de branche van mobiele scheidingswanden is Multiwal onderscheidend. Zo ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij - in tegenstelling tot andere aanbieders - alles in eigen huis.

Architecten werken graag met Multiwal. Ten eerste omdat we álles op maat kunnen maken. De tweede reden is de ruime keuze. Multiwal mobiele paneelwanden zijn er namelijk in tal van uitvoeringen, kleuren en materialen. Van ingetogen tot levendig of uitbundig. Bijvoorbeeld hoogwaardig edel fineer, textiel of kunststof. Ook exclusieve betimmeringen met ramen, lijsten of spiegels zijn mogelijk.

Ingetogen, levendig of uitbundig

Multiwal maakt efficiënt werken mogelijk in iedere ruimte. Zonder in te leveren op flexibiliteit en een stijlvol uiterlijk. Zo kan Multiwal aan elke wens voldoen en is er voor elke uitdaging een oplossing op maat.

Duurzaam en verantwoord produceren

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Uiteraard zijn we in het bezit van de benodigde certificaten, zoals DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen alle type paneelwanden aan de nieuwste richtlijnen van TUV en werken wij ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk. Geluidweringseisen laten we testen door TNO in Delft, ITA in Wiesbaden en het Fraunhofer-Institut te Stuttgart in Duitsland. Daarbij behalen de Multiwal-wanden een score, die niet onder doet voor gewone moderne vaste wanden.

Multiwal in ‘World of records book’

Multiwal produceert voor de Factory in Manchester Engeland als eerste leverancier in de wereld wanden van maar liefst 20 meter hoog. Een indrukkend en toonaangevend project voor een unieke klant. Meer informatie over dit project en andere opdrachten vindt u op onze website.  

Waarom kiezen voor Multiwal?
  • Scherpe prijs en hoge kwaliteit door eigen fabricage
  • Uitstekende service wereldwijd
  • Multi Electric zonder meerkosten op type Select 100 serie en Commandoor
  • DIN, ISO en FSC gecertificeerd

Meer informatie vindt u op onze website. U kunt kiezen uit vouwwandenmobiele glaswanden en paneelwanden

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie