IsoBouw vereenvoudigt NOM-renovatie

NOM-ready: passief renoveren is nu nog eenvoudiger dankzij de SlimFix Reno renovatie-platen van IsoBouw.

De dampopen isolatieplaten zijn leverbaar met een Rc-waarde t/m 11.0 en creëren een doorlopende isolatieschil die water- en luchtdicht kan worden afgedicht.

Voor meer verwerkingsgemak is de toplaag voorzien van anti-slip noppen en een kleurbedrukking. De renovatieplaten zijn hierdoor nog veiliger beloopbaar en voorkomen zonverblinding. Drie ingelijmde tengellatten maken de elementen constructief zeer sterk waardoor o.a. overstekken eenvoudig kunnen worden gerealiseerd.

Twee varianten

Het assortiment bestaat uit SlimFix Reno+ en SlimFix RenoTwin. De eerste is voor toepassing op een dragend dakbeschot. SlimFix RenoTwin kan vrijdragend gemonteerd worden op oneffen onderconstructies, zoals bijvoorbeeld op bestaande dakelementen. Voor beide varianten geldt dat ze zonder meerprijs kunnen worden voorzien van een nokafschuining en/of een gootdetail voor het opvangen van de afschuifkrachten.

SlimFix RenoGoot

Bij het na-isoleren wordt het dak verhoogd en moet normaliter de goot vervangen worden. Dit kost tijd en geld die bespaart kan worden met de SlimFix RenoGoot. Met de SlimFix RenoGoot kan een na-geïsoleerd dak in slechts enkele handelingen waterdicht worden afgewerkt. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden overbodig. Bovendien leidt toepassing tot een mooi esthetisch eindresultaat.

Circulair renoveren

IsoBouw levert de renovatieplaten altijd op lengtespecificatie zonder meerprijs. Dit voorkomt afval op de bouwplaats. Mocht er toch nog materiaal overblijven, dan biedt IsoBouw de mogelijkheid om reststukken retour te nemen voor hergebruik. Net zoals voor alle andere producten van IsoBouw geldt namelijk dat ook de dakplaten volledig recyclebaar zijn.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie