Maatwerk is onze standaard

Met onze vouwwanden, mobiele glaswanden en paneelwanden maakt u van een grote ruimte één of meerdere kleine ruimten of andersom.

Omdat de mogelijkheden, afwerking en extra’s vrijwel eindeloos zijn, werken wij voor veel soorten opdrachtgevers uit verschillende branches. Denkt u bijvoorbeeld aan hotels, bejaardencentra, scholen, conferentiegebouwen, gemeentehuizen, exportruimtes, sportcomplexen en stadions.

Laat u inspireren

De wensen van onze klanten maken we altijd. Wat dat betreft is voor ons de Sky the limit. Wij zijn dan ook trots op wat we hebben bereikt met onze opdrachtgevers! We willen u graag inspireren tijdens een vrijblijvend gesprek. Uiteraard kunt u ook onze website - in het bijzonder de pagina Projecten - bezoeken. Heeft u daarover vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Uitgebreide service, overal dichtbij

Naast een ongekend aantal mogelijkheden staan wij voor goede dienstverlening. Met een uitstekend team van in-huis adviseurs, ontwerpers, eigen fabricage en gespecialiseerde monteurs begeleidt Multiwal ieder project van idee tot realisatie. Daarnaast sturen wij vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Engeland een uitgebreid netwerk met deskundige adviseurs aan. We voeren vanuit ons hoofdkantoor wereldwijde service en controles uit op het geavanceerde Multi Electric systeem. Zo geven wij invulling aan ons motto: de beste service altijd dichtbij.

Mutiwal = hoogste norm in kwaliteit

Multiwal en kwaliteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. We beschikken over alle benodigde certificaten, zoals DIN en ISO 9001. Daarnaast voldoen alle type paneelwanden aan de nieuwste TUV-veiligheidscertificaten en werken wij ook nog eens duurzaam volgens het FSC-keurmerk. Om de geluidweringseisen van onze wanden te waarborgen worden onze paneelwanden getest bij TNO in Delft, ITA in Wiesbaden en het Fraunhofer-Institut in Stuttgart, Duitsland.

Voor de ultieme flexibiliteit in ruimteverdeling, verantwoorde productie én de beste kwaliteit, gaat u naar Multiwal.

Meer informatie vindt u op onze website.

« Nieuws overzicht

NBD-Online gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie